Μεντιλίμπαρ: «Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο αγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλε ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι για πάντα τυχερός και ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν κακοί και δεν πιέσαμε αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, δεν ήμασταν αμυντικά δυνατοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τοποθετηθήκαμε καλύτερα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει περισσότερα λάθη στο παιχνίδι του. Καταφέραμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι πάντα έτσι για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια»

Ενώ για τον Ζέλσον Μάρτιν πρόσθεσε:

«Ο Μάρτινς ένιωσε μία μικρή θλάση, στο ίδιο σημείο που είχε και την προηγούμενη φορά, δεν είναι μεγάλη ωστόσο αυτό ένιωσε και θα το δούμε στη συνέχεια. Στο ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζεις ένα αντίπαλο εξαιτίας των λαθών που κάνει ο αντίπαλος ή χάνεις ένα παιχνίδι από τα λάθη που κάνεις εσύ. Τώρα πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου γιατί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελ Κααμπί είναι ιδιαίτερα έξυπνος ποδοσφαιριστής όχι μόνο γιατί έκλεψε την μπάλα αλλά συνέχισε σωστά και σκόραρε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χρειάστηκε να γυρίσουμε το σκορ για να κερδίσουμε, αλλά κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε με αυτό αν δεν είμαστε όπως είπα και πριν προσεκτικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.