Καμαρά: Ο «έκπτωτος ήρωας» ετοιμάζεται για… αλλαγή!

Έτοιμος για το επόμενο βήμα του είναι ο μέσος του Ολυμπιακού.

Νέα σελίδα στην καριέρα του ετοιμάζεται να γυρίσει ο Μαντί Καμαρά, σύμφωνα και με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Όπως έγινε γνωστό, ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι φέρεται να συμφώνησε με τη Σεβίλλη. Οι Ισπανοί έχουν κάνει την κίνησή τους και θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 26χρονου χαφ, ο οποίος προπονείται εδώ και ένα μήνα με τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών.

Αυτή τους η απόφαση ήρθε έπειτα τη συμπεριφορά του Καμαρά, καθώς θεώρησαν πως έδειχνε να είναι ήδη αλλού. «Κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος ή να αργεί στις προπονήσεις και επειδή κανείς δεν μπορεί να βάζει το όνομά του πάνω από τον σύλλογο», τόνιζαν χαρακτηριστικά έπειτα την «τιμωρία» τους στον άσο από τη Γουινέα. Μία απόφαση που ουσιαστικά έβαλε από εκείνη την στιγμή τέλος στην σχέση των δύο πλευρών…

Η «εκτόξευση»

Ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Καμαρά από την Αζαξιό. Η επόμενη τριετία του ήταν η καλύτερη στο λιμάνι του Πειραιά, μιας και εκτόξευε συνεχώς την αξία του με τις εμφανίσεις του. Νιουκάστλ, Γουότφορντ, Νις και Μαρσέιγ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως ο ελληνικός σύλλογος ζητούσε πολλά λεφτά, τα οποία δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν εκείνοι.

Κορυφαία του στιγμή, πλην των τριών πρωταθλημάτων και του ενός Κυπέλλου, ήταν η εξαιρετική του εμφάνιση στην έδρα της Άρσεναλ, στην πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Europa League τη σεζόν 2019-20. Τότε ενδεχομένως να ήρθε και το… πικ του, μιας και μετά την πανδημία του κορωνοϊού, έδειχνε να μην ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Η περιπέτεια στη Ρόμα

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ο Καμαρά βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη ως δανεικός στη Ρόμα. Αφού έπαιξε τα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν 2022-23 με τον Ολυμπιακό, έφυγε για την Ιταλία και τους «τζιαλαρόσι» του Ζοσέ Μουρίνιο. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ίσως να τα είχε σχεδιάσει, αφού δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή. Μέτρησε μόλις 21 συμμετοχές στη Ρόμα, πριν επιστρέψει στους Πειραιώτες για την τελευταία (όπως αποδεικνύεται) χρονιά του συμβολαίου του.

Η επιστροφή και το τέλος

Το καλοκαίρι του 2023 ο Καμαρά γύρισε στον Ολυμπιακό και οι πρώτες του παρουσίες έδειχναν πως ο… παλιός Μαντί έκανε την επιστροφή του! Με αυτές άρχισαν και τα πρώτα δημοσιεύματα για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που όμως με τις νέες προπονητικές αλλαγές και την πορεία της ομάδας σιγά-σιγά σταμάτησαν. Άλλωστε και ο ίδιος με την πάροδο του χρόνου έδειχνε πως έψαχνε τρόπο να φύγει εκ νέου και το κύκνειο άσμα του έλαβε χώρα στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στο ματς του άδειου «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο άνθρωπος που έχασε το τελευταίο πέναλτι του Ολυμπιακού και εν συνεχεία ήρθε ο υποβιβασμός του στη δεύτερη ομάδα. Έτσι αποχωρεί ύστερα από 15.049 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής του στον σύλλογο, σταματώντας στα 20 γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.