Παναθηναϊκός: Τέσσερις αποβολές και μια “γκέλα” (videos)

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός όταν μένει με 10 παίκτες:

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο παιχνίδι με τη Κηφισιά δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 63’. Aυτή είναι η τέταρτη φορά στην εφετινή σεζόν που οι «πράσινοι» τελειώνουν κάποιο παιχνίδι με 10 παίκτες.

Η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης του «τριφυλλιού» αποβλήθηκε ήταν στις 8 Οκτωβρίου του 2023, στην εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Ο Κάρλος Ζέκα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και στο 85’ με το σκορ να βρίσκεται στο 4-0 υπέρ του Παναθηναϊκού είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η δεύτερη φορά ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 4 Νοεμβρίου του 2023 με τον Γουίλιαν Αράο να αποβάλλεται στο 83’ έχοντας δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1. Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το παιχνίδι κέρδισε με 2-1 χάρη στα γκολ του Μλαντένοβιτς και του Σπόραρ.

Η τρίτη φορά που ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο ήταν στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Ο Μπακασέτας είχε μια έντονη αψιμαχία με τον Τάισον στο 79’ και οι δυό τους αντίκρισαν κόκκινη κάρτα. Το «τριφύλλι» νικούσε με 0-1 χάρη σε γκολ του Σπόραρ στο 53′.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.