ΠΑΣ Γιάννινα: Θέλει ένα μικρό θαύμα ο Γρηγορίου

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει ένα θαύμα και να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη νίκη 2-1 επί του Βόλου ΝΠΣ και την προσπάθεια της ομάδας των Ιωαννίνων για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Γρηγορίου μίλησε «bwinΣΠΟΡ FM 94,6».

Αρχικά, ο Γρηγορίου δήλωσε: «Δε σκέφτεσαι τον εαυτό σου, υπάρχουν 50 οικογένειες από πίσω, μια πόλη και τότε αναλογίζεσαι την πίεση, ενώ εύκολα αφουγκράζεσαι την αγάπη που έχει ο κόσμος εδώ για τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η μεγαλύτερη πίεση είναι στην οικογένεια Χριστοβασίλη, που πρέπει να συνεχίσει την αυτοκρατορία που είχε χτίσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης και να πάει μπροστά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΣ είχαν τεράστιο βάρος, η ομάδα είχε να νικήσει 14 παιχνίδια. Η νίκη που κάναμε ήταν πολύπλευρα σημαντική, πλην της βαθμολογικής σημασίας, όταν βάζεις τέλος σε μια κακή παράδοση σου δίνει ώθηση και ψυχολογία για να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε ένα μικρό θαύμα με την παραμονή. Έτσι είναι, ο ΠΑΣ ήταν στην τελευταία θέση, μας είχαν πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Μακάρι η νίκη να μας δώσει ώθηση».

Επίσης, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Είναι κομβικής σημαίας παιχνίδι, αφού είναι το πρώτο με τον κόσμο στην έδρα μας και το πρώτο δικό μου με φιλάθλους στο γήπεδο. Αντιστρόφως ανάλογα το ίδιο είναι και για τον ΟΦΗ που έρχεται από τη νίκη με τον Πανσερραϊκό. Είναι σημαντικό και για τους δύο, μέχρι την τελευταία αγωνιστική κάπως έτσι θα είναι, κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής για την υπόθεση τεσσάρων και τα «μαθηματικά» των προπονητών: «Διαχρονικά, πάντα μία που δεν περιμένεις, μπλέκει με την παραμονή. Συνέβη και με τον Παναιτωλικό που κοίταζε τα playoffs. Στην αρχή των playouts κανείς δε θα είναι αδιάφορος, όποιος κάνει δύο νίκες θα έχει σχετική άνεση. Οι προπονητές, πέρα από τις λεπτομέρειες, τις προπονήσεις, τις αναλύσεις του αντίπαλου και την προετοιμασία, ασχολούνται με τα μαθηματικά και τη βαθμοθηρία. Αρχικά, ο συντελεστής για την παραμονή ήταν 30 πόντοι, τώρα βρίσκεται κάπου στους 27-28 βαθμούς».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Μέτε Ντεμίρ: «Εγώ και οι αναλυτές μας κάναμε ένα τεράστιο σκάουτινγκ, βλέπαμε 30+ παίκτες και θέλαμε να μειώσουμε το ποσοστό της αποτυχίας. Ο Ντεμίρ στην Τουρκία έδειχνε αξιόλογα πράγματα, έχει γερμανική νοοτροπία και ήταν στην πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας στην Τουρκία. Οι ιδέες του επιθετικά ήταν αυτές που θέλαμε, σαν χαρακτήρας μας ταιριάζει απόλυτα, προσεχώς θα πάρει περισσότερο χρόνο, θα κάνει καλά πράγματα και θα βοηθήσει».

Επίσης, μίλησε για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ: «Τεράστιο ματς. Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα τελευταία αποτελέσματα και για τους δύο, είναι μονόδρομος να επανέλθουν ψυχολογικά. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα αβαντάζ με τον κόσμο στο πλευρό του και τη νίκη που πήρε στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να ανατρέψει το αποτέλεσμα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό προβάδισμα παραπάνω».

Τέλος, μίλησε και για το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει γίνει ποτέ και οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν έως το τέλος και η πρόβλεψη που είχα κάνει πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στο φινάλε πάει σε καλό δρόμο. Έχουμε δει δύο ομάδες να το διεκδικούν, παλιά υπήρχε μόνο μια, φέτος ενδεχομένως να είναι και οι τέσσερις μέσα, αυτό θα φαίνεται ότι θα γίνει. Αυτά τα playoffs που έρχονται θα είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.