ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε το αίτημα των «ερυθρόλευκων», κανονικά το ματς

Κανονικά την Κυριακή (18/02, 20:30, NS Prime) θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ύστερα από ψηφοφορία που έγινε στη Λίγκα το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για αναβολή απορρίφθηκε.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (18/02, 20:30, NS Prime) θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς το αίτημα των Πειραιωτών για αναβολή απορρίφθηκε. Επτά μέλη ψήφισαν υπέρ, ενώ τρία μέλη κατά και τέσσερα λευκά. Επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Υπέρ των «ερυθρόλευκων» οι Ατρόμητος, Βόλος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης. Κατά ήταν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης, ενώ λευκό ψήφισαν οι ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικό και Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν “λευκό”. Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.