Άρης: Ενδιαφέρον Χράντετς Κράλοβε για Νταρίντα

Σύμφωνα με την τσέχικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα isport.blesk.cz, η Χράντες Κράλοβε θέλει να επαναπατρίσει τον Βλαντιμίρ Νταρίντα (και) για... οικογενειακούς λόγους

Τον Βλαντιμίρ Νταρίντα έχει βάλει στο στόχαστρό της η Χράντες Κράλοβε και θέλει άμεσα να τον επαναπατρίσει στην Τσεχία (και) για οικογενειακούς λόγους. Αυτό υποστηρίζει η τσέχικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα isport.blesk.cz σε σχετικό δημοσίευμά της, το οποίο αναπαράγεται και από άλλα ΜΜΕ στην πατρίδα του μέσου του Άρη.

Συγκεκριμένα, όπως γράφουν οι Τσέχοι, “η Χράντετς Κράλοβε θέλει να φέρει πίσω τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας! Ο Vladimír Darida έχτισε ένα σπίτι κοντά στην πόλη”. Ως εκ τούτου, βγάζουν το συμπέρασμα ότι η τσέχικη ομάδα κινείται για να τον αποκτήσει κι έχει πιθανότητες να το κάνει ως τις 22 Φεβρουαρίου, που λήγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Τσεχία.

Το δημοσίευμα λέει: “Θα λάβει η Hradec Králové τεράστια ενίσχυση; Οι Votroci ασχολούνται με την πιθανή άφιξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας Vladimír Darida, ο οποίος θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Τις πληροφορίες έφερε η ιστοσελίδα iSport. Η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη ολοκληρώσει τα ρόστερ τους για την ανοιξιάτικη σεζόν της Fortuna League, αλλά η Hradec Králové υπολογίζει την άφιξη ενός παίκτη, που θα ήταν τεράστια ενίσχυση την τελευταία στιγμή”.

Και συνεχίζει: “Είναι ο Vladimír Darida, “μαθητής” της Viktoria Plzeň, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στη Χέρτα Βερολίνου και μάλιστα για ένα διάστημα ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Τσεχίας. Τις πληροφορίες έφερε η ιστοσελίδα iSport. Υπήρχαν εικασίες για την άφιξή του στο Χράντετς πριν το τέλος του στη Χέρτα, αλλά εκείνη την περίοδο αποφάσισε να πάει να κερδίσει χρήματα στην Ελλάδα, όπου αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στον Άρη Θεσσαλονίκης”.

Για να καταλήξει: “Παίζει τακτικά για τον σύλλογο, αλλά στα 33 του θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Θέλει να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο Hradec Králové, όπου θέλει να ζήσει με την οικογένειά του. Ο κύριος λόγος για την επιστροφή στην Τσεχική Δημοκρατία είναι επομένως σαφής. Η Viktoria Plzeň θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Darida είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να μετακινηθεί μακριά και η Hradec είναι λογική επιλογή γι’ αυτόν.

Αυτό ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να περικόψει σημαντικά τα οικονομικά του δεδομένα. Όμως, έχει βγάλει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άφιξη δεν είναι ακόμη γνωστές. Το συμβόλαιο του Darida (σ.σ. με τον Άρη) λήγει το καλοκαίρι του 2025, οπότε η Hradec θα έπρεπε πιθανότατα να επενδύσει κάποια χρήματα στον Darida (σ.σ. για να τον αποκτήσει με μεταγραφή από τους “κίτρινους”). Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι μικρότερη από ένα εκατομμύριο ευρώ. Το μισό ποσό το πολύ θα μπορούσε να είναι ρεαλιστικό (σ.σ. για τη Χράντες)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.