Άρης: Τζούρασεκ και Φαμπιάνο δύσκολα για Ατρόμητο

Δεν μπήκαν στο σημερινό (14/2) πρόγραμμα προπόνησης του Άρη οι τραυματίες Τζούρασεκ και Φαμπιάνο, σε αντίθεση με τον Ζαν Ζουλς, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό - Παρών στο "Δασυγένειο" ο Θόδωρος Καρυπίδης

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, μετά τη χθεσινή (13/2) νίκη επί του Παναιτωλικού στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν σήμερα (14/2) στο “Δασυγένειο” αθλητικό κέντρο. Οι απουσίες από το πρόγραμμα, πάντως, δεν έλειψαν, καθώς οι Νέβεν Τζούρασεκ και Φαμπιάνο Λέισμαν δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν και σήμερα τα ατομικά τους προγράμματα και ως εκ τούτου η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο (17/2) στο Περιστέρι είναι αμφίβολη και μάλλον δύσκολη. Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει την εξέλιξη της κατάστασής τους τις επόμενες ημέρες και αναλόγως θα αποφασίσει, αν πάρει κάποιον από τους δύο στην αποστολή.

Σε αντίθεση, ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ανέβασε ρυθμό και δεν αποκλείεται να είναι στις επιλογές του προπονητή του για το Περιστέρι, κάτι που επίσης θα φανεί τις προσεχείς ημέρες. Ο Μάντζιος, πάντως, σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτή την αναμέτρηση.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για το δεύτερο περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις μετάβασης και τακτικής. Αύριο, οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση το παρών έδωσε ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Μίλησε με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εστιάζοντας κυρίως στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.