ΠΑΟΚ σε sport-express: “Δεν πωλείται ο Ζίφκοβιτς”

Η ρωσική ιστοσελίδα sport-express.ru αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε ερώτηση για ενδεχόμενη πώληση του Αντρίγια Ζίφκοβιτς στην Κράσνονταρ, αλλά και γενικώς προς κάθε ενδιαφερόμενο

“Ο ΠΑΟΚ απάντησε ότι δεν έλαβε πρόταση από την Κράσνονταρ για τον επιθετικό Ζίβκοβιτς”. Αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού (12/2) δημοσιεύματος της ρώσικης ιστοσελίδας sport-express.ru, το οποίο είναι σχετικό με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Κράσνονταρ, όπως εδώ και καιρό αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ. Στο κείμενο, μάλιστα, γίνεται λόγος για αρνητική απάντηση των “ασπρόμαυρων” γενικώς σε ενδεχόμενη πώληση του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα λέει:

“Η υπηρεσία Τύπου του ΠΑΟΚ απάντησε στην ερώτηση της sport-express.ru για πιθανή μεταγραφή του επιθετικού Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην Κράσνονταρ. Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Ιβάν Κάρποφ ανέφερε ότι η Κράσνονταρ και ο ΠΑΟΚ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 27χρονου Σέρβου. Όμως, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να μετακομίσει στη Ρωσία λόγω της εγκύου συζύγου του.

«Έχει λάβει επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ; Όχι. Έχουμε ενημερώσει όλους τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Ζίβκοβιτς ότι δεν θα συζητήσουμε την επιλογή να τον πουλήσουμε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, τον υπολογίζουμε», είπε η υπηρεσία Τύπου του συλλόγου στη sport-express. Ο Ζίβκοβιτς έπαιξε 31 αγώνες την τρέχουσα σεζόν, σημείωσε 13 γκολ και έδωσε 7 ασίστ. Το portal Transfermarkt υπολογίζει την αξία του παίκτη στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μετά από 18 αγώνες, η Κρασνοντάρ κατέχει την πρώτη θέση στο ρωσικό πρωτάθλημα με 38 βαθμούς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.