ΠΑΟΚ: Στη Λέγκια Βαρσοβίας ο Βασιλειάδης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (8/2) τη μεταγραφή του Μηνά Βασιλειάδη στη Λέγκια Βαρσοβίας, με τους "ασπρόμαυρους" να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης

Στη Λέγκια Βαρσοβίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μηνάς Βασιλειάδης. Όπως ανακοίνωσε σήμερα 98/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο παίκτης πήρε μεταγραφή από τους “ασπρόμαυρους” στην πολωνική ομάδα. Ο “Δικέφαλος” κρατά ποσοστό μεταπώλησης, ώστε να έχει επιπλέον όφελος ο σύλλογος, αν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κάνει άλλη μεταγραφή στο μέλλον.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Μηνά Βασιλειάδη στη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Δικέφαλο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Μηνά σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Πολωνία!”

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ από την ακαδημία “Μπέμπηδες” το 2019. Ο Μηνάς Βασιλειάδης είναι ένας δυνατός κεντρικός μέσος, με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Μπορεί να παίξει και ως επιθετικός χαφ και ως πλάγιος επιθετικός, καθώς έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι αριστεροπόδαρος και διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι.

Είναι γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου του 2005. Στον ΠΑΟΚ πέρασε από τις ομάδες Κ17 και Κ19, αλλά και από τον ΠΑΟΚ Β. Την τρέχουσα σεζόν είχε 4 συμμετοχές με την Κ19 του “Δικέφαλου”. Στη Λέγκια προορίζεται αρχικά για την Β’ ομάδα, με προοπτική να ανέβει σταδιακά στην πρώτη ομάδα του πολωνικού συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.