Καραπαπάς: «Έχω μετανιώσει για τη φούστα στον Μπαλτάκο, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»

Απολογήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας ο Κώστας Καραπαπάς για τη φούστα που πέταξε στον Τάκη Μπαλτάκο σε σύσκεψη στην ΕΠΟ την περασμένη χρονιά.

Την Πέμπτη (08/02) εκδικάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η καταγγελία του Τάκη Μπαλτάκου σε βάρος του Κώστα Καραπαπά. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πετάξει μία φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της Ομοσπονδίας σε σύσκεψη που έλαβε χώρα στις 27 Μαρτίου του 2023 για τη διαιτησία.

Η εισηγήτρια της Επιτροπής πρότεινε εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμό 40.000 ευρώ στον Καραπαπά βάσει των άρθρων 13, 23 και 25 του Κώδικα Δεοντολογίας για προσβολή προσωπικότητας. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών απολογήθηκε για το περιστατικό ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι», ισχυρίστηκε ο Καραπαπάς.

Ο εκ των συνηγόρων του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος είπε: «Ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του για αυτή τη συμπεριφορά. Η μετάνοια είναι σημαντική. Αν πειστείτε από όσα σας είπε, πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με την μεγαλύτερη επιείκεια», ενώ ο Δημήτρης Καρπετόπουλος πρόσθεσε:

«Η πράξη του ήταν προϊόν έντονης αγανάκτησης λόγω των όσων είχαν προηγηθεί. Ζητάμε είτε την απαλλαγή του είτε την χαμηλότερη δυνατή ποινή».

Η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες μέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.