Νίκη Β.-ΑΕΚ Β 1-1: Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Με την ισοπαλία έφυγε η ΑΕΚ Β από τον Βόλο, όπου έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη, η οποία έχασε τη νίκη με γκολ που δέχθηκε στο 92' από το σημείο του πέναλτι.

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Νίκης Βόλου με την ΑΕΚ Β για την 20η αγωνιστική της Super League 2, με τον Βασίλη Παυλίδη να κάνει το ντεμπούτο του με τα “κιτρινόαυρα”.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Κρητικός έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα και βρήκε τον Τζιώρα, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά η Νίκη άγγιξε δεύτερο γκολ, όμως η προβολή του σκόρερ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 20′ έχασε η ΑΕΚ Β ευκαιρία για γκολ, όταν ο Θεοδωρίδης έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά, με τον Παυλίδη να κάνει την προβολή και τον Γκαραβέλη να σώζει πάνω στην γραμμή με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 22΄το σουτ του Ρουκουνάκη από το ημικύκλιο της περιοχής δεν βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν και πάλι κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Θεοδωρίδη από πλάγια θέση πέρασε άουτ.

Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα η ΈΝωση έφτασε τους 20 πόντους και είναι στο -4 από την πρώτη πεντάδα έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ η Νίκη που επίσης έχει ματς λιγότερα έφτασε τους 26.

Στο 56’ η ΑΕΚ έχασε καλή ευκαιρία με τον Γεμπόα και στο 58’ οι γηπεδούχοι με τον Γαβριηλίδη. Η ομάδα του Νίκου Κούστα κέρδισε πέναλτι στο 91′ και ο Μαχαίρας που εκτέλεσε νίκησε τον Γκαραβέλη για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος(71’ Τοπαλίδης), Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας(71’ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης(83’ Βουκελάτος), Κρητικός(54’ Να’α), Τζιώρας.

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος(72’ Σκόνδρας), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς(57’ Γκολφίνος), Λαμαράνα(83’ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Κάτσικας(46’ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.