Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2: Τα εί«Χ»ε όλα! (highlights)

Σε ένα ματς που είχε τα... πάντα όλα, Πανσερραϊκός και Βόλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

«Χ»ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να κάνει την (προσωρινή) ανατροπή και τον Βόλο να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις του ματς της 20ης στροφής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το παιχνίδι με γκολ των Θυμιάνη (50’ πεν.) και Δεληγιαννίδη (59’), όμως οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με τον Ασεχνούν στην πρώτη τους τελική (45+1’) έφυγαν με τον βαθμό με πέναλτι του Γκαρσία (90+3’).

Έτσι ανέβηκαν στους 15, στη «μάχη» που δίνουν για τη σωτηρία τους και κράτησαν τα «λιοντάρια» στους 22.

Φλύαρη υπεροχή και γκολ στην πρώτη τελική!

Με εξαιρετικό ρυθμό άρχισε το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, με τον Πανσερραϊκό να είναι εξαιρετικός στο πρώτο διάστημά του.

Μόλις στο 6’ οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία αναπτύχθηκαν εξαιρετικά με πρωταγωνιστές του Ουάρντα και Μπεντανκόρ, όμως το σουτ του Τομάς βρήκε πάνω στα σώματα. Δύο λεπτά μετά ο Κόβατς μπλόκαρε εύκολα την αδύναμη κεφαλιά του Τομάς, που βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι.

Στο 16’ ο ίδιος παίκτης έκανε επικίνδυνη σέντρα, αλλά ο Ντανκερλούι δεν έκανε επαφή με την μπάλα, που κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Βόλου.

Ακολούθησε μια φλύαρη υπεροχή των «λιονταριών», που έψαχναν το γκολ, χωρίς όμως να δημιουργούν άλλη καλή φάση.

Η επόμενη αξιοσημείωτη στιγμή ήρθε στο 39’, όταν ο διαιτητής Ανδριανός έδωσε πέναλτι σε χέρι του Διαμαντή. Ο VAR φώναξε τον ρέφερι να δει ξανά τη φάση και εκείνος τελικά πήρε την απόφασή του πίσω, μιας και η μπάλα είχε βρει πρώτα στο κορμί του.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ήρθε η πρώτη τελική των Θεσσαλών, με την οποία άνοιξαν το σκορ!

Στο 45+1’ ο Ασεχνούν βρέθηκε απέναντι στον Χοβάν και τον νίκησε για το προβάδισμα του Βόλου! 100% ποσοστό ευστοχίας, για το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ σε 45 λεπτά αγώνα. Όχι και άσχημα…

Ανατροπή, αλλά… ισοπαλία!

Άμεσα βρήκε το γκολ ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός. Ο νεοεισελθών Άλεξιτς κέρδισε πέναλτι από τον Σιέλη στο 48’ και ο Θυμιάνης που ανέλαβε την εκτέλεση δύο λεπτά μετά ήταν εύστοχος για το 1-1, με το τέταρτο φετινό του τέρμα.

Στο 58’, ο άνθρωπος που κέρδισε την «εσχάτη των ποινών» έπιασε ένα απίθανο σουτ από μακρινή απόσταση, όμως ο Χοβάν το έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Μερικές στιγμές αργότερα, ο Στάικος πραγματοποίησε μια φανταστική σέντρα από τα δεξιά και ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά-ψαράκι από τη μικρή περιοχή έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Ακολούθως ο ρυθμός έπεσε, με τα «λιοντάρια» να δίνουν μέτρα στους αντιπάλους τους, προκειμένου να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν, μιας και πλην του γκολ δεν «πατούσαν» την περιοχή του Χοβάν.

Και όταν το έκαναν, όπως με τον Μωραΐτη στο 78΄, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Έλληνα άσο.

Στο 90+2′ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Οικονόμου πάνω στον Μύγα, με τη φάση να εξετάζεται και από τον VAR, ο οποίος έστειλε τον διαιτητή Ανδριανό να δει την παράβαση και εν συνεχεία να τη δίνει. Ο Γκαρσία πήρε την ευθύνη πάνω του και ισοφάρισε ε 2-2 ένα λεπτό μετά.

Αυτό μάλιστα ήταν το τέρμα που έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις…

Η ταυτότητα του ματς:

20η αγωνιστική Stoiximan Super League

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Διαιτητής: Ανδριανός

Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Τσολακίδης

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Ζαμπάλας

AVAR: Δημητριάδης

Κίτρινες: 54’ Άλεξιτς, 81’ Τομάς, 90+3′ Οικονόμου, 90+6′ Μορέιρα – 23’ Σιέλης, 37’ Μύγας, 52’ Ασεχνούν, 57’ Άλχο, 90+6′ Ράσιτς, 90+7′ Ντέλετιτς

Σκόρερ: 50’ (πεν.) Θυμιάνης, 59’ Δεληγιαννίδης –  45+1’ Ασεχνούν, 90+3′ (πεν.) Γκαρσία

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90′ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77’ Οικονόμου).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46’ Κόμπα), Τσοκάνης (74’ Ντέλετιτς), Σιέλης (62’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.