Παναγίδης: “Συγκεντρωμένοι για νίκη με την Κηφισιά” (video)

Ο Μιχάλης Παναγίδης, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA για την αναμέτρηση του Άρη με την Κηφισιά εκτός έδρας (27/1), τόνισε ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να έχουν απόλυτη συγκέντρωση για να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που "καίγεται" για βαθμούς

Το μήνυμα που πέρασε το προηγούμενο διήμερο στα αποδυτήρια η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” είναι ότι πρέπει να ξεχαστεί άμεσα η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου την περασμένη Τετάρτη (24/1) και να μην… πετάξει το μυαλό στη ρεβάνς, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 30/1 και θα σημάνει πρόκριση στους “4” του θεσμού. Αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Μιχάλη Παναγίδη στη NOVA εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά το Σάββατο 27/1 για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League, η προτροπή του τεχνικού επιτελείου ελήφθη από τους παίκτες του Άρη.

Δήλωσε, συγκεκριμένα ο νεαρός μεσοεπιθετικός: “Θέλουμε να νικήσουμε την Κηφισιά. Έχουμε δουλέψει αυτές τις δύο ημέρες όσο καλύτερα μπορούσαμε και πάμε για τη νίκη. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά θέλει βαθμούς για να σωθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ατού της Κηφισιάς είναι οι αντεπιθέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να βρούμε γκολ”.

Και πρόσθεσε: “Η νίκη επί της Νίκης Βόλου μας έκανε να επανέλθουμε σε καλή κατάσταση. Συγκεντρωμένοι, πλέον, κοιτάζουμε τον αγώνα με την Κηφισιά και μετά θα δούμε τον επαναληπτικό με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο. Έχουμε το πάνω χέρι για εκείνο το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ο αγώνας μπροστά με την Κηφισιά. Κάποια παιδιά έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα συνεχόμενα παιχνίδια που παίζουμε, έχουν κουραστεί αρκετά κι αυτό επηρεάζει την ομάδα. Όλοι, πάντως, προσπαθούμε να βοηθούμε την ομάδα για να παίρνει νίκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.