Άρης: Σφίγγει ξανά τα δόντια ο Κουέστα

Ο Χούλιαν Κουέστα κάνει μεγάλη προσπάθεια να δώσει το παρών και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί με τον Άρη, όπως έκανε στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Ο Χούλιαν Κουέστα έχει στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του Άρη τις τελευταίες ημέρες. Έκανε τεράστια προσπάθεια, ένεκα του τραυματισμού του στη μέση, να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας της ομάδας στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την περασμένη Τετάρτη (17/1), και τα κατάφερε, ενώ το ίδιο κάνει και τώρα εν όψει του ερχόμενου (21/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη όχι μόνο αγωνίστηκε 120′ λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης με τις δύο αποκρούσεις που πραγματοποίησε στη διαδικασία των πέναλτι. Δικαιωματικά πήρε τον τίτλο του “κορυφαίου” σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά και αυτόν του “ήρωα” μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο τραυματισμός στη μέση δεν τον έχει αφήσει, πάντως, αλλά ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει το παρών και στην ερχόμενη αναμέτρηση των “κίτρινων”, με τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά, για το πρωτάθλημα. Σήμερα (19/1) έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, εκφράζοντας, όμως, την επιθυμία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας να μην χάσει τη μάχη με τους “ερυθρόλευκους”. Αυτό θα φανεί καλύτερα αύριο, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία ημέρα.

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, κάνοντας αρχικά ενεργητική αποθεραπεία, και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων passing game και rondo game (το πρώτο γκρουπ), καθώς και ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων (το δεύτερο γκρουπ).

Εκτός του Χούλιαν Κουέστα, και ο Λούκας Ρουπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γερμανός μέσος είναι αμφίβολος για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Για αυτόν είναι πιο δύσκολο να είναι παρών κόντρα στους “ερυθρόλευκους”. Αύριο, Σάββατο, οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.