ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Άιντραχτ ο Κουλιεράκης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει βάλει στη μεταγραφική της λίστα τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τον οποίο, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν παραχωρεί μεσούσης της τρέχουσας σεζόν

Στη μεταγραφική λίστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει μπει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Όπως αναφέρει σημερινό (16/1) δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού kicker, ο αμυντικός του “Δικέφαλου” ενδιαφέρει έντονα τον γερμανικό σύλλογο, που αναμένεται να κινηθεί για τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό που έγινε γνωστό από τους “ασπρόμαυρους” είναι ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται μεσούσης της σεζόν.

Το δημοσίευμα του kicker αναφέρει: “Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη λίστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του kicker. Οι Hessians κατάφεραν ακόμη και να πείσουν τους εαυτούς τους για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, καθώς έπαιξε και στις δύο μονομαχίες του Conference League εναντίον της SGE – στη νίκη με 2-1 στην Ελλάδα σημείωσε ακόμη και το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις”.

Από τον ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι ισχύει ότι από τα ματς Άιντραχτ – ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον από τη γερμανική ομάδα για την απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα, σε προφορικό επίπεδο οι “ασπρόμαυροι” έχουν δεχθεί τρεις πολύ καλές προτάσεις, τις οποίες έχουν απορρίψει, ακριβώς επειδή δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη στη μέση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.