Σαβέριο: “Είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα όριά μας για την πρόκριση!”

Ο Κίκε Σαβέριο τόνισε τη μεγάλη επιθυμία των παικτών του Άρη να πάρουν την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ αύριο (17/1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η ιδέα της πρόκρισης στη φάση των “8” του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ εξιτάρει τους παίκτες του Άρη! Είναι κάτι που επιθυμούν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, όπως τόνισε και ο Κίκε Σαβέριο σε σχετική δήλωση που έκανε σήμερα (16/1) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, εν όψει του αυριανού (17/1) επαναληπτικού με την “Ένωση” στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα, δήλωσε για το ερχόμενο παιχνίδι: “Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τη σημασία της αυριανής ρεβάνς με την Α.Ε.Κ. και είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η πρόκριση θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το τελευταίο διάστημα και βελτιώνεται διαρκώς, οπότε νομίζω ότι εμείς θα είμαστε οι ρυθμιστές του αγώνα”.

Και πρόσθεσε: “Όλοι έχουμε επίγνωση της σπουδαιότητας του αγώνα και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει η πρόκριση για όλο τον οργανισμό του Άρη. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα όριά μας και αισιοδοξώ ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν. Θέλουμε την πρόκριση για εμάς και για τον κόσμο μας. Με υπομονή, καθαρό μυαλό και σκληρή προσπάθεια μπορούμε να προκριθούμε. Από εμάς θα εξαρτηθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.