Φατόρε: “Έχουμε μεγάλο κίνητρο, με πνεύμα νικητή κόντρα στον Παναιτωλικό!” (video)

Ο Βαλεντίνο Φατόρε, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής (14/1) εκτός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό, εστίασε στο κίνητρο που έχουν οι "κίτρινοι" για νέο θετικό αποτέλεσμα μετά τα δύο προηγούμενα ντέρμπι

Τα καλά αποτελέσματα που πήρε ο Άρης στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν έφεραν τους “κίτρινους” μόνο σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά τους έδωσαν και έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια, να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία. Αυτό υποστήριξε ο Βαλεντίνο Φατόρε, μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής (14/1) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αρχικά, ερωτώμενος ο Ισπανός αμυντικός για το πώς διαμορφώθηκε η κατάσταση στην ομάδα του μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, απάντησε: “Η ατμόσφαιρα είναι καλή στα αποδυτήρια μετά από τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, μετά από αυτά τα δύο ντέρμπι, στα οποία η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της. Το ζήτημα είναι να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία και να συνεχίσουμε έτσι”.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, τόνισε: “Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός στα τελευταία παιχνίδια του δείχνει πρόοδο και βελτίωση. Εμείς πρέπει να μπούμε με το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείξουμε τα ίδια στοιχεία, που δείξαμε στα δύο προηγούμενα ντέρμπι. Μόνο έτσι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!”

Ερωτώμενος αν κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για τον Άρη το γεγονός ότι ο σημερινός αντίπαλος βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη στο βαθμολογικό πίνακα, συμφώνησε λέγοντας: “Σίγουρα αυτό κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο για εμάς. Πεινάνε για βαθμούς. Γενικώς, στο ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες που είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα γρήγορα βρίσκονται ψηλά και το αντίστροφο. Εμείς πρέπει να παλέψουμε, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Κι όσο για το ποια πρέπει να είναι η αγωνιστική προσέγγιση του Άρη σήμερα στο Αγρίνιο, άφησε την ευθύνη στον προπονητή του: “Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Έχουμε την στρατηγική μας και αυτήν πρέπει να υπηρετήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.