ΠΑΟΚ: Επανήλθε για Ροζιέ αλλά… (video)

Τί υποστηρίζουν - εκ νέου - στη γείτονα χώρα και τί ισχύει...

Η απόκτηση ενός δεξιού, ακραίου αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, εκπεφρασμένη δημόσια κι από τουν Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σ’ αυτήν τη λογική είχε ακουστεί και γραφτεί το όνομα του Βαλεντίν Ροζιέ, του 27χρονου Γάλλου, που ναι μεν ανήκει στην Μπεσίκτας αλλά δεν υπολογίζεται. Πρόκειται για έναν ικανό, ταχυδυναμικό ποδοσφαιριστή με θητεία σε Ντιζόν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην τουρκική ομάδα, με 21 συμμετοχές και δύο ασίστ στην τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα – λοιπόν – με τους νέους ισχυρισμούς ΜΜΕ από την Τουρκία, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επανήλθαν με συγκεκριμένη πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, προσδοκώντας σε άμεση απάντηση. Ταυτόχρονα όμως, κάνουν λόγο για ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς του 27χρονου με το τέλος της σεζόν, με το ύψος αυτής ν’ ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ύψος των τρεισήμισι εκατομμυρίων ευρώ!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ αποφεύγονται τα σχόλια για κάθε μεταγραφική περίπτωση, ωστόσο είναι περισσότερο από βέβαιο πως τόσο η υποχρεωτική ρήτρα με ένα τέτοιο ποσό, όπως επίσης και η υψηλή αμοιβή του ποδοσφαιριστή απασχολούν έντονα. Ο Ροζιέ είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και «δουλεύουν» παράλληλα, συνεπώς η εξέλιξη της μιας αλληλεπιδρά με την άλλην. Τ’ αποτελέσματα αυτών αναμένονται συντομότατα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.