Φεράρι: “Πρόκληση με τόσα προβλήματα να νικήσουμε τον Παναιτωλικό!” (video)

Ο Φράνκο Φεράρι, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (13/1) αποκλειστικά στη NOVA για το αυριανό (14/1) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό, μιλώντας για τις πολλές απουσίες της ομάδας του προτίμησε να δει το ποτήρι μισογεμάτο

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (14/1) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League με πολλές απουσίες παικτών, όμως, ο Φράνκο Φεράρι, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (13/1) αποκλειστικά στη NOVA εν όψει αυτής της αναμέτρησης, προτίμησε να δει το πράγμα από τη θετική του πλευρά. Δηλαδή, ότι οι απόντες, ειδικά αυτοί που θεωρούνται βασικοί, αφήνουν χώρο στους παρόντες, σε αυτούς που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, να δείξουν τι αξίζουν και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αργεντίνος αμυντικός των “κίτρινων”, αυτό είναι μια πρόκληση γι’ αυτούς!

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση στην ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που προηγήθηκαν, απάντησε: “Τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Νικήσαμε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τη δική μας ομάδα και για την πόλη. Φέραμε κι ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, κι ελπίζουμε όλοι ότι την ερχόμενη Τετάρτη, στη ρεβάνς, θα μπορέσουμε να πάρουμε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπότε, ψυχολογικά αυτά τα δύο παιχνίδια μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ”.

Μετά από αυτά τα δύο καλά αποτελέσματα το ζητούμενο για τον Άρη είναι να συνεχίσει σταθερά σε αυτό το μονοπάτι. Επ’ αυτού ο Φεράρι σχολίασε πετώντας το μπαλάκι σε όσους συμπαίκτες του δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα: “Το ελπίζουμε και το ευχόμαστε να αποκτήσει η ομάδα μας αυτή τη σταθερότητα στα καλά αποτελέσματα. Το κύριο πρόβλημα και ο βασικός λόγος, που δεν την έχουμε τόσον καιρό, είναι ότι η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αυτή τη σεζόν από πολλούς τραυματισμούς και γι’ αυτό δεν είχαμε μια σταθερά καλή εικόνα. Για το ερχόμενο παιχνίδι έχουμε πάλι αρκετά προβλήματα, αλλά από την άλλη είναι μια μεγάλη πρόκληση και μια πολύ καλή ευκαιρία για παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, να παίξουν και να δείξουν τι αξίζουν, βοηθώντας την ομάδα”.

Σχετικά με τον αυριανό αντίπαλο, τον Παναιτωλικό, και πώς τον περιμένει αγωνιστικά, ο Φεράρι είπε: “Ο Παναιτωλικός στα τελευταία παιχνίδια δείχνει κάποια βελτίωση. Έχει πάρει κάποια καλά αποτελέσματα κι είναι σε ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση. Παίζει στην έδρα του και περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι από τη δική μας πλευρά, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Όσο για το πώς είναι ο ίδιος μετά την μακροχρόνια περιπέτεια με τον τραυματισμό του στο γόνατο, έστειλε αισιόδοξο μήνυμα: “Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα, μετά τον αγώνα με τον Βόλο, όπου απέκτησα το πρόβλημα με το γόνατό μου. Τώρα είμαι καλά! Προπονούμαι κανονικά κι είμαι στη διάθεση της ομάδας να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όταν το ζητήσει ο προπονητής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.