Ρενάτο Σάντσες: “Μπεσίκτας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ενδιαφέρονται” (pic)

Πορτογαλικό σενάριο περί εμπλοκής της Μπεσίκτας, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην προσπάθεια απόκτησης του Πορτογάλου μέσου, Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρόμα

Ποστάρισμα Πορτογάλου δημοσιογράφου σημερινό (9/1) εμπλέκει την Μπεσίκτας, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια απόκτησης του Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρόμα. Ο Πορτογάλος μέσος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως, οι πληροφορίες λένε ότι ενδέχεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ρεπόρτερ, Bruno Andrade, αναφέρει στο ποστάρισμά του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Ρενάτο Σάντσες: Η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός προσπαθούν να αποκτήσουν τον Πορτογάλο μέσο, ​​που αυτή τη στιγμή είναι στη Ρόμα δανεικός από την PSG. Ο παίκτης, αρχικά, δεν ενδιαφέρεται για τις επιλογές που παρουσιάζονται”

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης, ο οποίος εκτός από κεντρικός μέσος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός, αλλά και ως επιτελικός μέσος, την τρέχουσα σεζόν ως τώρα στη Ρόμα μετράει 5 συμμετοχές και ένα (1) γκολ στη Serie A και 4 συμμετοχές, χωρίς γκολ ή/και ασίστ στο Europa League. Συνολικά, σε αυτές τις 9 συμμετοχές σε Ιταλία και Ευρώπη έχει παίξει 227′ αγωνιστικά λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.