Τουρκικό δημοσίευμα για Κουρμπέλη και Ολυμπιακό

Το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, με την ιστοσελίδα «Trabzonx.com» να ρίχνει ακόμη περισσότερο λάδι στη... φωτιά.

Η ιστοσελίδα «Trabzonx.com», η οποία ασχολείται με την Τράμπζονσπορ δημοσίευσε ένα κείμενο σχετικά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, επιβεβαιώνοντας παλαιότερα ρεπορτάζ, τα οποία συνέδεαν τον Έλληνα χαφ με τον Ολυμπιακό.

Το Τούρκικο ΜΜΕ εξηγεί ότι ο Έλληνας διεθνής μέσος δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στο Τουρκικό πρωτάθλημα και στάθηκε σε δημοσιεύματα πρo oλίγων ημερών, τα οποία τον ήθελαν να εξετάζει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους».

«Γράφτηκε ότι ο Κουρμπέλης ήταν θετικός για την προσφορά που έλαβε από τον Ολυμπιακό, μια από τις σημαντικές ομάδες της χώρας, αφού για καιρό δεν αγωνιζόταν και συνήθως καθόταν στον πάγκο», αναφέρει το δημοσίευμα του Σαββάτου.

Στη συνέχεια καταλήγει λέγοντας ότι: «Θέλει να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να αγωνίζεται και το προτιμά από τα χρήματα. Ο Κουρμπέλης είναι βέβαιος ότι δεν έχει μέλλον στην Τράμπζονσπορ και ο σύλλογος επίσης χαιρετίζει την αποχώρησή του Έλληνα παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.