Λουτσέσκου: “Ανήκω στον ΠΑΟΚ, έγραψα ιστορία εκεί!”

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έδωσε την εξήγησή του, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμάνικο ΜΜΕ, γιατί συμφώνησε γρήγορα με τον Ιβάν Σαββίδη να παρατείνει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει μια σχετικά απλή εξήγηση, γιατί αποφάσισε πολύ γρήγορα να πει το “ναι” στον Ιβάν Σαββίδη στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που έγινε ανήμερα τα Χριστούγεννα. “Ανήκω στον ΠΑΟΚ, έγραψα ιστορία εκεί!”, απάντησε σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμάνικο ΜΜΕ (και δημοσιεύεται σήμερα, 29/12), χωρίς να χρειάζεται να επεκταθεί περισσότερο.

Στο σχετικό δημοσίευμα με τίτλο, “Răzvan Lucescu, υπέροχη δήλωση αγάπης: «Είμαι ΠΑΟΚ» – Τι συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και γιατί θέλει να μείνει στην Ελλάδα”, αναφέρεται ότι… “ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα και τα Χριστούγεννα συζήτησε με το αφεντικό του ΠΑΟΚ και συμφώνησαν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Τις πληροφορίες από τον ελληνικό Τύπο επιβεβαίωσε ο Ρουμάνος τεχνικός σε αποκλειστική συνέντευξη στην Ioana Cosma στο playsport.ro. Ο τεχνικός αποκάλυψε ότι νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και θεωρεί τον εαυτό του «ΠΑΟΚ»”.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση έφτασε στο επίμαχο θέμα, ο Λουτσέσκου απάντησε: “Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα, στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Δεν κρύβω ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι «Είμαι ΠΑΟΚ»… Ανήκω στον ΠΑΟΚ! Εδώ γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές, εκπληκτικές στιγμές, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή διαπραγμάτευσης.

Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε… Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να παρατείνουμε τη συνεργασία μας. Απάντησα, ας αφήσουμε τους εκπροσώπους μας να ασχοληθούν με το θέμα και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε. Γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.