Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό ντόμινο που ευνοεί τους Πειραιώτες (video)

O "αλμυρός" Περέιρα και η πίστη του Ολυμπιακού για deal!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε διαδικασία πραγμάτωσης και το όνομα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες είναι εκείνο του Λέο Περέιρα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέρεται να είναι ένας εκ των εκλεκτών του Πέδρο Άλβες για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, καθώς πληροί αρκετές αγωνιστικές και όχι μόνο προδιαγραφές. Ο Περέιρα βρίσκεται σε μια απ’ τις πλέον παραγωγικές του φάσεις, όντας 27 ετών, ενώ έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο Λέο Περέιρα σε μαρκάρισμα σε ντέρμπι με τη Σάντος
Ο Λέο Περέιρα στο φετινό ματς με τη Σάντος / EPA/ANDRE BORGES

Το “ψήσιμο” ως βασικός στη Φλαμένγκο τον έβαλε στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές για την απόκτηση του. Η διοίκηση του Ολυμπιακού προτίθεται να δαπανήσει σε πρώτη φάση ένα ποσό της τάξης των 4 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Περέιρα. Την ίδια ώρα η “Φλα” έβαλε ταμπελάκι 8 εκ. ευρώ στον αριστεροπόδαρο στόπερ, γεγονός που εκ πρώτης όψεως φανερώνει διαπραγματευτικό χάσμα μεταξύ των δύο συλλόγων. Την ίδια ώρα ο βραζιλιάνικος σύλλογος δείχνει να έχει θέσει τον παίκτη στο περιθώριο, καθώς ο προπονητής των “Ρούμπρο Νέγκρο” έχει βάλει στο στόχαστρο τον Λέο Ορτίς της Μπραγκαντίνο.

Μάλιστα οι κινήσεις για την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού έχουν προχωρήσει αρκετά. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί μονόδρομο η μείωση των αξιώσεων για τον Περέιρα. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει “μπάσιμο” από άλλον σύλλογο τις επόμενες ημέρες. Αν όχι, οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι εξαιρετικές και δύσκολα δεν θα προχωρήσει το deal, αν ο Ολυμπιακός όντως θελήσει να κάνει δικό του τον Περέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.