Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μπάτσκα Τόπολα

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, στρέφοντας την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Μπάτσκα Τόπολα για τους ομίλους του Europa League.

Οι Πειραιώτες, μετά το χθεσινό ρεπό, επιστρέφουν στις προπονήσεις και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παρουσίας στο Conference League και να συνεχιστεί το ευρωπαϊκό ταξίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καρβαλιάλ περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Στέφαν Γιόβετιτς και του Ντανιέλ Ποντένσε, δύο πολύ σημαντικών παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο από την Τρίτη θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και αν τα καταφέρει χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Όσον αφορά τον Ποντένσε, αναμένεται σήμερα να ανεβάσει κι άλλο την ένταση στην προπόνηση, και από τη στιγμή που δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα διεκδικήσει ακόμη και θέση στο βασικό σχήμα.

Τέλος, όσον αφορά τα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Πορτογάλος κρατά κλειστά χαρτιά, ωστόσο η αίσθηση είναι πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας