ΠΑΟΚ: Υπάρχει – ακόμη – ζωή στον… πλανήτη “Ζαμπά” (video)

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μεσεπιθετικός επιχειρεί νέο ξεκίνημα στην καριέρα του...

Το καλοκαίρι του 2022 ο Λέο Ζαμπά αποχαιρέτισε οριστικά τον ΠΑΟΚ μετά από πενταετή παρουσία γεμάτη από… σκαμπανεβάσματα, δανεισμούς κι αποχωρήσεις.

Ο Βραζιλιάνος, ακραίος μεσοεπιθετικός, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2018 ως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την Αχμάτ Γκρόζνι έδωσε δείγματα γραφής του ταλέντου του αλλά ταυτόχρονα και του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του, με ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας του.

Ένας σοβαρός τραυματισμός του σε φιλικό ματς στη Δράμα κόντρα στη Δόξα σηματοδότησε την αρχή του τέλους στην παρουσία του στο “Δικέφαλο” με τον ίδιο ν’ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ως προς την επέμβαση αποκατάστασης στην οποία είχε υποβληθεί, όπως επίσης και με την αποθεραπεία του, σύμφωνα – πάντα με όσα είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο δανεισμός του στη Βάσκο ντα Γκάμα, μέσα από την απαραίτητη επιστροφή στην πατρίδα του, όπως είχε αξιώσει ο τότε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν απέδωσε τ’ αναμενόμενα και το περσινό καλοκαίρι αφέθηκε ελεύθερος για να διαχειριστεί την καριέρα του.

Αρχικά, υπέγραψε σε ομάδα της Γ’ κατηγορίας της Βραζιλίας, τη Σάο Μπερνάρντο και το καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε ηλικία – πλέον – 25 ετών, όντας σαφώς πιο ώριμος και με πιο ισχυρή προσωπικότητα ν’ αποδεχθεί την πρόταση της πορτογαλικής Εστρέγια Αμαδόρα.

Και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα, καθώς σε σύνολο έντεκα εμφανίσεων (σ.σ. 13 αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στην πορτογαλική λίγκα) μετράει δύο γκολ και δύο ασίστ! Μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μποαβίστα έχοντας κομβικό ρόλο στην επικράτηση με 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.