Άρης: Εννιά αντι-Γκαρθία, καμία λύση

Ο Άκης Μάντζιος προσδοκά τον άμεσο ερχομό παίκτη για τη θέση "10" στον Άρη, με το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς, παρά τις συνεχείς δοκιμές του, δεν μπορεί να βρει λύση ικανή να εξαλείψει το πρόβλημα που υπάρχει εκεί

Με άλυτο γρίφο μοιάζει για τον Άκη Μάντζιο η εξεύρεση λύσης ικανής να εξαλείψει το πρόβλημα, που υφίσταται στη θέση του επιτελικού μέσου την τρέχουσα σεζόν στον Άρη. Ο προπονητής των “κίτρινων” έχει δοκιμάσει εννιά παίκτες στη συγκεκριμένη θέση, είτε για λίγα λεπτά, είτε για ολόκληρα παιχνίδια, όμως, άκρη δεν έχει καταφέρει να βγάλει…

Με δεδομένο ότι ο Μανού Γκαρθία απουσιάζει από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του από τον περασμένο Ιανουάριο, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Λούκας Ρουπ είχε εξ αρχής προτεραιότητα για τη θέση. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γερμανός μέσος ζήτησε το νούμερο “10” στη φανέλα του, ενώ την περασμένη σεζόν έφερε το “5”, σα να ήθελε να δηλώσει και με αυτόν τον τρόπο ότι αυτός θα είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Ρουπ αγωνίστηκε στα 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια ως επιτελικός, έστω κι αν στα δύο με την Ντιναμό Κιέβου πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, όπως και στα 4 πρώτα του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά το τέταρτο, όμως, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πήγε στα πιτς λόγω τραυματισμού κι έκτοτε δεν έχει επανέλθει.

Με τα δύο “δεκάρια” της ομάδας νοκ άουτ, ο Μάντζιος αναγκάστηκε να κάνει σειρά δοκιμών για να καλύψει την πολύπαθη θέση. Πέρασαν από εκεί, είτε για πολύ λίγο, είτε για ολόκληρα ματς, οι Νταρίντα, Ζαμόρα, Πάρντο, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, ακόμη κι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Πάβισιτς είχε χρησιμοποιηθεί στη θέση από τον προκάτοχο του Μάντζιου, τον Τόλη Τερζή.

Συνολικά, δηλαδή, από το πόστο του οργανωτή του παιχνιδιού των “κίτρινων” έχουν περάσει εννιά παίκτες από το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Ρουπ να είναι ο πλέον πετυχημένος. Ο Γερμανός, όμως, είναι τραυματίας και το πρόβλημα είναι εκεί, να “φωνάζει” την ύπαρξή του. Ακόμη κι αν επιστρέψει ο Ρουπ, κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι μετά από αποχή τριών μηνών σχεδόν (από τις 17/9) από επίσημα παιχνίδια. Αυτό, πολύ περισσότερο μάλιστα, ισχύει και για τον Μανού Γκαρθία, ο οποίος σε ενάμιση μήνα κλείνει ένα χρόνο αγωνιστικής αποχής.

Ο Μάντζιος είναι δεδομένο ότι περιμένει ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι, που ανοίγει την 1η Ιανουαρίου, στη συγκεκριμένη θέση. Έναν παίκτη, ο οποίος θα είναι έτοιμος να βοηθήσει, δένοντας τη μεσαία γραμμή με την επίθεση, ώστε να αξιοποιηθούν σωστά οι μεσοεπιθετικοί και φυσικά ο Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, ο οποίος δεν κρύβει στις δημόσιες τοποθετήσεις του ότι δεν παίρνει την μπάλα όσο συχνά επιθυμεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.