Διαιτητές: Στο πλευρό της Αστυνομίας

Οι Έλληνες διαιτητές, με τοποθέτησή τους, εκφράζουν τη στήριξή τους στην Ελ. Αστυνομία, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Οι διαιτητές, αποφάσισαν να απέχουν από το πρωτάθλημα, μετά τις καταγγελίες του Τ. Παπαπέτρου για απειλές που δέχτηκε, έπειτα από το ματς Βόλος – Ολυμπιακός.

Οι αστυνομικοί, αγωνιούν για την υγεία του συναδέλφου τους, που τραυματίστηκε στα επεισόδια, το βράδυ της Πέμπτης, στο κλειστό του Ρέντη.

Στην τοποθέτησή τους, οι διαιτητές τονίζουν αναλυτικά:

«Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κ.ο.κ.) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.


Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας