Καρβαλιάλ: «Άμεσες αλλαγές, προτεραιότητα να ενώσουμε την ομάδα»

Τι είπε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, στην επίσημη παρουσίασή του.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τον υποδέχθηκε αρχικά λέγοντας: «Καλό απόγευμα και πάλι, είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε εκείνον και τους συνεργάτες του. Έχει περάσει από μεγάλες ομάδες όπως η Σπόρτινγκ».

Στη συνέχεια ο Πέδρο Άλβες πήρε τον λόγο: «Καλησπέρα ξανά, είναι ιδιαίτερα στιγμή για εμένα καθώς καλοσωρίσω έναν προπονητή που γνωρίζω πολύ καλά και του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη όπως και στους συνεργάτες του. Καταλαβαίνετε ότι η επιλογή του Καρβαλιάλ είναι δική μου και όταν ο πρόεδρος μου ζήτησε να προτείνω προπονητή, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκα και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση. Ξέρει από πίεση και ήταν ο πρώτος που σκέφτηκα ότι μπορεί να καταφέρει».

Ο Καρβαλιάλ τόνισε:

«Καλησπέρα (στα ελληνικά). Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στον Ολυμπιακό και επέστρεψα στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου ξέρουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Το γεγονός ότι μετά από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη, 6 χιλιάδες οπαδοί πήγαν στον Βόλο για τον Ολυμπιακό, δείχνει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να αγωνιστούμε με τον πιο δυνατό τρόπο σε όλες τις διοργανώσεις. Όλα είναι ανοιχτά και πιθανά να συμβούν από το επόμενο ματς. Εύχομαι ο κόσμος μας να είναι δίπλα μας σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε τη Θύρα 7 και τον κόσμο μας δίπλα μας γιατί μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να τους πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και μόνο όλοι μαζί θα το πετύχουμε».

Για το πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης: «Το πέρασμα μου από την Ελλάδα ήταν σύντομο και δεν πρόλαβα να προσαρμοστώ. Είχα πάντα τη διάθεση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να γνωρίσω τη χώρα. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχω πάει σε ομάδες που είχαν μεγάλη πίεση όπως η Μπράγκα, η Μπεσίκτας, όπου οι οπαδοί απαιτούν τις νίκες και ξέρω πως είναι να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει πάντα να κερδίζει. Μετά από το πέρασμα μου στη Σουόνσι επιλέξαμε για δικούς μας λόγους να μη δουλέψουμε αλλά στη συνέχεια πήγαμε σε ομάδες που κάναμε επιτυχίες. Το ίδιο θέλουμε και εδώ. Να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία, να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να βγάλει η ομάδα αυτά που θέλει: «Η υποχρέωση να κερδίζουμε πάντα υπάρχει. Έχω μεγάλη εμπειρία και σε διάφορα πρωταθλήματα, οπότε το μόνο που θα πω είναι οι αλλαγές να γίνουν…χθες , οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σύντομα. Ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τι στοιχεία θα έχει ο Ολυμπιακός του Καρβαλιάλ: «Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και η ομάδα να αποκτήσει ένα στυλ παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται χρόνο. Επιθυμούμε όλοι οι παίκτες μας να περάσουν την καλύτερη φάση της καριέρας τους».

Για την πορεία του μετά την Αγγλία: «Είναι αλήθεια ότι μετά το πέρασμα από την Αγγλία άλλαξε η φιλοσοφία και ο τρόπος που σκεφτόμασταν».

Τι θα αλλάξει άμεσα: «Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Να είμαστε όλοι μαζί όπως και οι οπαδοί. Όταν ενωθούμε μπορούμε να γίνουμε μία μεγάλη δύναμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.