Πετράκης: “Η εικόνα και η νίκη με κάνει χαρούμενο”

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού Γιάννη Πετράκη μετά την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Κηφισιά.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς με 3-0 και ανέφερε πως σήμερα είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, αλλά θα πρέπει να ξεχάσει το ματς και να συγκεντρωθεί στο επόμενο της Τρίτης. Τέλος αστειέυτηκε με το deja vu του Ζοάο Πέδρο, που πέρσι είχε “πληγώσει” την πρώην ομάδα του νυν προπονητή του, τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

“Είναι πολύ σημαντικό το σημείο που προηγηθήκαμε. Όμως πρέπει να αναφέρουμε ότι και πριν βάλουμε το γκολ είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Πάντως, στο σημείο που μπήκε ήταν πολύ σημαντικό για μας, καθώς αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, πρώτα για την νοοτροπία, μετά για την εικόνα και μετά για το αποτέλεσμα. Για μένα το τελευταίο είναι το ζητούμενο. Στα τελευταία παιχνίδια, παρά την καλή εικόνα μας, δεν είχαμε την βαθμολογική συγκομιδή για διάφορους λόγους. Σήμερα η εικόνα και η νίκη με κάνει χαρούμενο γιατί φαίνεται ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, να εξελισσόμαστε σαν ομάδα και βήμα-βήμα να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ που έχουμε και να το ενισχύουμε. Πιστεύω θα μας βοηθήσει να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος.

“Νομίζω ότι όλοι είχαν και έχουν αντιληφθεί σε τι κατάσταση είμαστε. Είχαμε πολύ μεγάλο κίνητρο, είχαμε πίστη και αυτό φάνηκε κι από την εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών. Πιστεύω πως το κίνητρο, η πίστη και η “αδικία” που νιώθουμε για την βαθμολογική μας θέση ήταν ο οδηγός. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, έχουμε ένα επόμενο σπουδαίο ματς, τη Τρίτη. Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε σε αυτό”.

Τέλος, για το γκολ του Ζοάο Πέδρο:

“Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Το είχαμε δείξει παλιότερα, αλλά αυτή είναι η ζωή.Είμαι χαρούμενος για τον Πέδρο που έβαλε το γκολ και ήταν στις φάσεις να πετύχει κι άλλο. Δουλεύουμε κάθε μέρα και για αυτό. Δεν θέλω να ξεχωρίζω τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος από όλους. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για να έχουμςε τη Τρίτη την ίδια εικόνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.