Στάικος: “Οι παίκτες με έχουν συγκινήσει δείχνοντας ότι έχουν καλή χημεία”

Οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ

Ο Θανάσης Στάικος μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την ηπειρωτική ομάδα.

Μιλώντας στη NOVA, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Είχαμε αξιόλογη εμφάνιση, ήταν ανοιχτό το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, στο δεύτερο υπήρξε παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είναι άδικο το σκορ, είναι νταμπλούχος η ΑΕΚ και είχαμε δύσκολο έργο. Δείχνουμε να ξαναβρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνουμε βαθμούς για να διεκδικήσουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον”.

Πρόσθεσε: “Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει. Όταν τα πράγματα δεν είναι όπως πρέπει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχεις ευθύνη. Οι παίκτες με έχουν συγκινήσει δείχνοντας ότι έχουν καλή χημεία. Θέλουμε και τον κόσμο ταυτόχρονα, μας βοήθησε πολύ σήμερα, να έχουμε ένα κλίμα ενότητας. Οφείλουμε να τους παρακινήσουμε, το φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ είναι η δύναμή μας και είναι πάντα κοντά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.