Πετράκης: «Μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για την πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς επίσης και γα τον Αλί Σαμάτα. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε πως του αρέσει ο Τανζανός επιθετικός. Ο Πετράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Για εμένα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλή ποιότητα, ας πούμε το πρώτο γκολ είναι γκολ για σεμινάριο, ήταν θεαματικό και με μεγάλη ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς είχαμε μία δύσκολη δουλειά, αλλά από τη μεριά μας κάτι κάναμε καλά και αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη δημιουργικότητα και εμείς πιστεύω ότι τους φέραμε σε δύσκολη θέση και θα στηριχθούμε σε αυτό για να γίνουμε καλύτεροι».

Για τον Αλί Σαμάτα: «Ο Σαμάτα επειδή είδα το backround του, έχει υψηλές παραστάσεις και εμπειρίες. Επειδή ωστόσο δεν είμαστε μηχανές και είμαστε άνθρωποι, χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και έχει το στύλ του ποδοσφαιριστή που μου αρέσει. Έχει τοποθετήσεις, γκολ, προστατεύει την μπάλα ωραία και κινείται στον χώρο. Τόσο αυτός όσο και ο Μπράντον είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, έχοντας και τον Τζίμα πιστεύω ότι αν ήμουν ο Λουτσέσκου θα ήμουν ικανοποιημένος με τις τρεις λύσεις αυτές».

Για τη μάχη του τίτλου: «Οι τέσσερις ομάδες στην κορυφή μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη σταθερότητα που έχει αποκτήσει, αλλά νομίζω ότι όλοι μπορούν να διεκδικήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.