ΠΑΟΚ: Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν το “τίκα τάκα” Λουτσέσκου κι η UEFA τον Ζίφκοβιτς! (video & pic)

Δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του Ρασβάν Λουτσέσκου το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό (12/11), ούτε από την UEFA το γεγονός ότι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς σκόραρε σε δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος σερί

Ο Ντέμης Νικολάΐδης στην εκπομπή Monday FC το βράδυ της Δευτέρας (13/11) αποθέωσε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στον χθεσινό (12/11) αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, το οποίο είναι αποτέλεσμα εκτενούς συνεργασίας των “ασπρόμαυρων” στον αγωνιστικό χώρο, με εμπνευσμένο τελείωμα από τον Αλί Σαμάτα! “Είναι καταπληκτικό γκολ, από τα πιο ωραία που έχουμε δει αυτή τη σεζόν!”, είπε χαρακτηριστικά. Δεν είναι ο μόνος, όμως, που το έκανε, καθώς ρουμάνικο ΜΜΕ το πήγε ένα βήμα παραπέρα!

Στο digisport.ro υπάρχει σήμερα άρθρο με τίτλο: “«Τίκι-Τάκα» ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης! Το υπέροχο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου, μετά από 17 συνεχόμενες πάσες”. Ο υπότιτλος είναι ακόμη πιο αποθεωτικός: “Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης κατάφερε να πετύχει ένα από τα πιο όμορφα γκολ της εβδομάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Όλα έγιναν στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε μετά από 17 συνεχόμενες πάσες. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου νίκησε 2-1, αλλά ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Σίλβα Τορεχόν, στο 20ό λεπτό. Μετά από μόλις έξι λεπτά που προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού δημιούργησαν ένα υπέροχο γκολ. Μετά από τουλάχιστον 17 συνεχόμενες πάσες, ο Τανζανός, Mbawana Samatta, κατάφερε να ισοφαρίσει”.

Και για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως, υπάρχει αναφορά που έρχεται από το εξωτερικό. Αφορά τον σκόρερ του τέρματος, τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς, τον οποίο αποθεώνει η UEFA, γιατί βρήκε στόχο για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από εκείνο στο “Γ. Καραϊσκάκης” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

“Δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος με γκολ για τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς”, γράφει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της UEFA, το οποίο συνοδεύεται από πανηγυρική φωτογραφία του Σέρβου παίκτη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.