Παναθηναϊκός: Καθησυχαστικός ο Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τόνισε πως οι συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το νέο του συμβόλαιο συνεχίζονται.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νίκη 2-1 επί της Λαμίας και στο ενδεχόμενο κλήσης στην εθνική Ιταλίας. Αναλυτικά, ο Μπρινιόλι δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Λαμίας: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήταν καλός και ενδεχομένως εμείς να μην κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε χάρη στον χαρακτήρα μας, χάρη στην αυτοπεποίθησή μας και χάρη στις αλλαγές. Θέλω να πω ότι οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή έφεραν φρεσκάδα. Όπως ο Σπόραρ στην προκειμένη περίπτωση που όχι μόνο σημείωσε το γκολ της νίκης, αλλά και σε δύο περιπτώσεις δεν επέτρεψε με τις παρεμβάσεις του να δεχτούμε γκολ».

Για το 4/4 στην επαρχία: «Οι νίκες εκτός έδρας είναι πάντοτε καλές, καθώς δεν είναι εύκολες. Από εκεί και πέρα θα έλεγα σήμερα η ομάδα στάθηκε καλά, αλλά σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθούμε σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα σήμερα είναι το σημαντικό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ουσιαστικά μιλάμε για το μέλλον. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις αυτές. Συζητάμε ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντοτε η ομάδα είναι πάνω από τον κάθε παίκτη».

Για την Εθνική Ιταλίας: «Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, αλλά θα το έβλεπα αδύνατο και αυτό γιατί υπάρχουν άλλοι τερματοφύλακες στην Ιταλία πιο νέοι από μένα και ενδεχομένως και καλύτεροι, οι οποίοι το αξίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, γιατί από μόνη της δείχνει ότι κάτι καλό έχω κάνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.