Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1: Πέταξε τις ευκαιρίες και δύο βαθμούς στην Καισαριανή (highlights)

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες να "καθαρίσει" το ματς και το πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση από την Κηφισιά στο 84'. Μεγάλο ματς από τον Αναγνωστόπουλο.

Η ΑΕΚ πέταξε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν “καθάρισε” το ματς με την Κηφισιά, η οποία στο 84′ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Βαφέα.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο που νικήθηκε μόνο από συμπαίκτη του έχοντας τεράστια συμβολή στην ισοπαλία που πήρε η Κηφισιά από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Τέσσερις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, ενώ η Κηφισιά έφτασε τους 8 πόντους.

Άκαρπη “κιτρινόμαυρη” υπεροχή

Με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και την Κηφισιά να είναι σε θέση άμυνας, αλλά να βγάζει επικίνδυνες αντεπιθέσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος“.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήταν για την Κηφισιά στο πρώτο λεπτό, όταν από ωραία αντεπίθεση ο Οζέγκοβιτς σούταρε έξω από την περιοχή με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 8′ ο Ελίασον σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Αναγνωστόπουλο να κάνει την επέμβαση και στη συνέχεια ο Τσούμπερ γύρισε για τον Πόνσε που σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side στον Ελβετό.

Δραστήριος, αλλά χωρίς να πάρει πολλές μπάλες ο Πόνσε στο Α’ ημίχρονο.

Οκτώ λεπτά μετά, η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, όταν από τη σέντρα του Ελίασον, ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Ένωση πέτυχε ξανά γκολ στο 28′, με τον Ελίασον αλλά και πάλι σηκώθηκε το σημαιάκι του βοηθού για off side στην κίνηση του Σουηδού με το VAR να συμφωνεί με την υπόδειξη.

Δύο λεπτά μετά ο Μασούρας μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 42′ έπειτα από σέντρα του Πισάρο, ο Ελίασον εκτέλεσε στην κίνηση με τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία της Κηφισιάς.

Η Μυρτώ παρακολούθησε την αγαπημένη της ΑΕΚ και η Κηφισιά ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο πλευρό της.

Αυτογκόλ ο Σιντιμπέ, ισοφάρισε ο Λαντρέ

Μετά από δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βρήκε τελική με τον Πόνσε να παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και έφυγε πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου, ενώ στο 48′ το διαγώνιο σουτ του Ελίασον έφυγε άουτ.

Η λύση για την ΑΕΚ ήρθε στο 57′ με τη βοήθεια του Σναϊντερλέν, όταν από γύρισμα του Σιντιμπέ η μπάλα κόντραρε στον Γάλλο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Στο 61′ ο Πόνσε σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ και ένα λεπτό μετά ο Αργεντινός άφησε τη θέση του στον Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε στη δράση μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετά από λάθος του γκολκίπερ της Κηφισιάς που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, σουταρε από τα τρία μέτρα αλλά σημάδεψε τον Αναγνωστόπουλο και έτσι έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 66′ για το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Στο 73′ η Ένωση “άγγιξε” ξανά το δεύτερο γκολ με τον Ελίασον να εκτελεί μέσα από την περιοχή, αλλά τον Αναγνωστόπουλο να σταματά τον Σουηδό επιθετικό, ενώ στο 75′ ο Τσούμπερ με σουτ έξω από την περιοχή δεν βρήκε εστία.

Ο Αλμέιδα είδε την ομάδα του να αφήνει δύο βαθμούς στην Καισαριανή.

Η Κηφισιά προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση με τον Λαντρέ να εκτελεί μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, υπήρξε αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ, διαδοχικές κόντρες που έφεραν τον Βαφέασε θέση βολής και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

H AEK στο 88′ απείλησε με τον Λιβάι Γκαρσία, το σουτ που έκανε κόντραρε, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Άμραμπατ που ήρθε από θέση off side για να σκοράρει και το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, νέα τρομερή επέμβαση του Αναγνωστόπουλου σε σουτ του Γαλανόπουλου σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 96′ ο Μασούρας βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε τη λόμπα με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Οι συνθέσεις του αγώνα:
Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας, Αντερέγκρεν, Παρράς, Οζέγκοβιτς.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Γιόνσον, Πισάρο, Τσούμπερ, Πόνσε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.