ΠΑΟΚ: Η αποφασιστικότητα της Μίλαν για Κουλιεράκη (pic&video)

Τα δεδομένα για την ομάδα του Μιλάνο που πιέζουν για άμεση ενίσχυση στην άμυνα κι οι προοπτικές

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη – καιρό τώρα – ακούγεται ως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Μίλαν για το κέντρο της άμυνας με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα calciomercato.com, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήμα καθώς το ιατρικό δελτίο της – πλέον – περιλαμβάνει εννιά ονόματα με την άμυνα να έχει την… τιμητική της με σημεία αναφοράς τον Καλούλου που θα υποβληθεί σε επέμβαση μένοντας εκτός δράσης για τους προσεχείς τέσσερις μήνες και τον Πελεγκρίνο που αναμένεται να γυρίσει κάπου κοντά στα Χριστούγεννα.

calciomercato

Η ανάγκη ενίσχυσης στην άμυνα (προ)υπήρχε αλλά πλέον καθίσταται πιο επιτακτική με το σχετικό ενδιαφέρον να στρέφεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο πλάνο των επιλογών δε συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ως ελεύθεροι στην αγορά, όπως τέτοιος είναι ο Μπόατενγκ.

Και καταλήγει το ιταλικό δημοσίευμα πως ανάμεσα στις επιλογές που έχουν προκριθεί είναι – κι – ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Γενικότερα η Μίλαν εξετάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Εστέβ της Μονπελιέ. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί κι οι σχετικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.