Άρης: Στα πιτς Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, νέα επέμβαση ο Γκαρθία

Πληθαίνουν τα προβλήματα απουσιών στον Άρη, καθώς βγήκαν εκτός για μεγάλο διάστημα οι Μόουζες Οντουμπάτζο και Ρόναλντ Ματαρίτα, ενώ ο Μανού Γκαρθία θα χρειαστεί να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο γόνατο

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα τραυματισμών στον Άρη. Στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες (Ρουπ, Βέλεθ, Δεληζήση, Ζουλς, Μανού Γκαρθία, Ματαρίτα και Σαβέριο) ήρθε να προστεθεί και ο Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο Νιγηριανός αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης, μέχρι να επαναξιολογηθεί η κατάστασή του στη δεξιά ωμοπλάτη, όπου τραυματίστηκε στη χθεσινή (29/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (30/10) η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τον Μόουζες Οντουμπάτζο: “Ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπέστη κάκωση συνδέσμων ώμου. Ο 30χρονος αμυντικός, που τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του”.

Στο μεταξύ, μαγνητική έκανε σήμερα και ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της έχει θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες.

Νέα επέμβαση ο Γκαρθία

Σε ό,τι αφορά στον Μανού Γκαρθία, η πλήρης αποκτάστασή του παίρνει παράταση. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως αναμένονταν. Μετά την εξέταση του Ισπανού πάικτη από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Άρη, Ιωάννη Χρίστου, αποφασίστηκε να υποβληθεί την Τετάρτη (01/11) σε διορθωτική επέμβαση στο γόνατο, προκειμένου να συνεχίσει εκ των υστέρων το πρόγραμμα της αποκατάστασής του. Αναμένεται να αρχίσει να επανέρχεται στην ενεργό δράση στο τέλος του Νοέμβρη. Άγνωστο παραμένει πότε θα είναι έτοιμος να μπει ξανά σε παιχνίδι, αν όλα πάνε καλά.

Μέρα ξεκούρασης

Στον αγωνιστικό τομέα, μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί. Η προπόνηση της Τρίτης (31/10) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (05/11, 20:15), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.