Πετράκης: «Δουλειά για να μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως θέλει δουλειά από τους παίκτες του Παναιτωλικού, προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση επί του Διαγόρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αρχικά, ο Πετράκης δήλωσε στην ΕΡΤ3: «Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν έχει δεύτερη ευκαιρία και σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν όλα. Μία καλύτερη ομάδα μπορεί να χάσει από μία υποδεέστερη. Η ισορροπία υπάρχει σε βάθος χρόνου που αποτυπώνεται και διαφορά σε βάθος παιχνιδιών. Αυτό κάνει ιδιαίτερο τον θεσμό του Κυπέλλου, είχαμε στο παρελθόν πολλές εκπλήξεις. Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι τέλους. Ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Διαγόρας μου έκανε εντύπωση. Με νέα παιδιά, φλόγα, ταμπεραμέντο, ενέργεια πλάνο. Εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το ματς πιο μπροστά. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και πάμε στην επόμενη φάση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή την ερώτηση δεν έπρεπε να μου την κάνετε. Δε θα ήμασταν εδώ. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλά οργανωμένος, σε μία πόλη ποδοσφαιρική που ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει την ομάδα. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι στην κατηγορία και όχι μόνο. Έχουμε καλές προϋποθέσεις, καλό υλικό, μένει η δουλειά. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.