Τσατάλης: «Τα ιατρικά ζητήματα δεν είναι αστεία υπόθεση – Απαγορεύεται στον οποιονδήποτε να διακινεί πληροφορίες γι’ αυτά»

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την δήλωση του Λιβάι Γκαρσία και τον τραυματισμό του ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποίησε όσους θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα.

Ο Τάσος Τσατάλης και ο Γιάννης Καραλής προέβησαν σε κοινή ανάρτηση προειδοποιώντας όσους έβγαλαν πόρισμα σχετικά με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία.

Προς μεγάλη μας έκπληξη κι αντίστοιχο προβληματισμό, έχουμε παρατηρήσει εδώ κι αρκετό διάστημα το φαινόμενο διακίνησης «πληροφοριών» για ιατρικά ζητήματα της ομάδας, μέσω των social media η και διαδικτυακών phorum. Τόσο σε δημόσιες αναρτήσεις όσο και σε σχόλια, αλλά και σε μηνύματα που διακινούνται και αρκετά από αυτά φθάνουν και σε μας από φίλους της ομάδας που επίσης προβληματίζονται από αυτό το φαινόμενο.

Έχουμε παρατηρήσει πως στην διακίνηση αυτών των «πληροφοριών» που δημιουργούν απόλυτα λανθασμένες εντυπώσεις στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις, σε μεγάλο ποσοστό συμμετέχουν συγκεκριμένοι χρήστες-λογαριασμοί τους οποίους έχουμε υπόψη μας, ενώ στην διάθεση μας είναι και πολλές από αυτές τις αναρτήσεις ή μηνύματα.

Προειδοποιούμε όλους όσοι είτε από αφέλεια, είτε επειδή θέλουν να κάνουν επίδειξη ως δήθεν γνώστες, είτε επειδή θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα πρωταγωνιστούν σε αυτό το θλιβερό φαινόμενο, να σταματήσουν άμεσα.

Δεν μας είναι άγνωστοι, ούτε μας είναι άγνωστο το περιεχόμενο των πληροφοριών που διακινούν εδώ και πολύ καιρό. Τα ιατρικά ζητήματα της ομάδας και τα προσωπικά δεδομένα των παικτών δεν είναι αστεία υπόθεση. Απαγορεύεται στον οποιονδήποτε να διακινεί «πληροφορίες» γι΄ αυτά.

Ας αντιληφθούν έστω και τώρα την σοβαρότητα των απαράδεκτων ενεργειών τους κι ας σταματήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση να είναι σίγουροι πως ως υπεύθυνοι της ομάδας για τέτοιου είδους ζητήματα δεν θα μείνουμε αδρανείς. Θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ και να προτείνουμε να προβεί σε όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες. Είναι η πρώτη και η τελευταία προειδοποίηση από πλευράς μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας