Σαμάτα: «Και τίτλο και καλή πορεία στην Ευρώπη, δεν υπάρχει δίλημμα για μένα!» (video)

Για τους στόχους του ίδιου και του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλί Σαμάτα μετά το 3-0 επί του Βόλου, ματς στο οποίο σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τους Θεσσαλονικείς.

Μεταξύ άλλων ο Αλί Σαμάτα δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Η ομάδα βρίσκεται σε μία εξαιρετική κατάσταση. Πιέζουμε τους εαυτούς μας, είναι μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες όπως είμαι εγώ. Είναι δύσκολο να καταλάβω την ποδοσφαιρική κουλτούρα που επικρατεί στην Ελλάδα. Είμαι διαθέσιμος και βοηθάω. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ που πέτυχα με τον ΠΑΟΚ. Είχε προηγηθεί η ασίστ που είχα δώσει στα Ιωάννινα στον Αντρίγια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω καθημερινά, θέλω να μάθω περισσότερα από την φιλοσοφία του προπονητή. Αυτό αρχίζει να φαίνεται και στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκει γκολ. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για περισσότερους στόχους, ούτε για προσωπικούς στόχους».

Για το αν θα επέλεγε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη ή την κατάκτηση ενός τίτλου στην Ελλάδα: «Θέλω να πετύχω και στα δύο. Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γίνεται με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάποιο δίλλημα για εμένα».

Για τον Τάισον: «Ο Τάισον είναι ένας πολύ συμαντικός πάικτς για μας, είναι υπέροχος και φανταστικός. Προσπαθεί με την ποιότητά του να βοηθάει όλους στην ομάδα, μακάρι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στα παιχνίδι. Αλλά όλοι ξέρουμε πως έχει μια απίθανη ποιότητα και χαιρόμαστε που τον έχουμε στον ΠΑΟΚ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας