Μπαλτάκος σε Μπένετ: «Όρισε ξένο διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ»

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά και στο ΠΑΟΚ - Άρης που προηγήθηκε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος «επιτέθηκε» στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Την ευθύνη για τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο αθηναϊκό ντέρμπι της Δευτέρας (25/09) απέδωσε στον Στιβ Μπένετ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη που προηγήθηκε, το οποίο «σφύριξε» Έλληνας ρέφερι. Μάλιστα ο Μπαλτάκος συγκάλεσε σύσκεψη της Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την προσεχή Τετάρτη (27/9), δηλαδή μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, με θέμα «Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ», συνεπώς ίσως τεθεί και το ζήτημα συνέχισης της συνεργασίας με τον Στιβ Μπένετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας. Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας