ΠΑΟΚ: Ο “κατοστάρης” Σβαμπ και το déjà vu με Άρη

Ο Στέφαν Σβαμπ έφτασε τις εκατό συμμετοχές στη Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ - "Ασπρόμαυροι" και "κίτρινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη σεζόν, όπως είχε συμβεί και την περασμένη περίοδο

Με εκατό τρέχει πλέον στην ελληνική Stoiximan Super League ο Στέφαν Σβαμπ! Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη την περασμένη Κυριακή (17/9) στην Τούμπα έπιασε τις εκατό συμμετοχές στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο κλάσικο, δε, “ασπρόμαυροι” και “κίτρινοι” βίωσαν ένα άτυπο déjà vu, καθώς και την περασμένη σεζόν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, που είχε γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όμως, είχε λήξει χωρίς γκολ (0-0).

Σχετικά με τον Σβαμπ, αναφέρει σήμερα (19/9) η επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας:

“Τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος διανύει την τέταρτη του χρονιά στην Ελλάδα. Είχε κάνει το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0 και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Εκείνη τη σεζόν ολοκλήρωσε με 33 συμμετοχές το πρωτάθλημα, που είναι οι περισσότερες που έχει κάνει στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Το επανέλαβε και την επόμενη σεζόν και το 2022-23 έκλεισε το πρωτάθλημα με 30 αγώνες. Έχει σημειώσει 13 τέρματα σε αυτά τα 100 παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. εκ των οποίων τα 10 με πέναλτι, ενώ έχει μοιράσει και 9 ασίστ)”.

Η διοργανώτρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα αναφέρει:

“Ο ΠΑΟΚ με τον Άρη ξεκίνησαν και τις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις με λευκή ισοπαλία, όπως είχε συμβεί και πέρσι με γηπεδούχους τους Κίτρινους. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια επικράτησε και στα τρία ματς, ένα στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα δύο μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας για τα Stoiximan Playoffs. Την σεζόν 2021-22 είχε διατηρήσει το αήττητο ο Άρης με τρεις νίκες και μια λευκή ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΟΚ, που είχε σημειωθεί στο δεύτερο από τα μεταξύ τους παιχνίδια εκείνη την περίοδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.