Άρης: “Μην νομίζουν ότι μασάμε το σανό που μας σερβίρουν!”

Αντίδραση έβγαλε η ΠΑΕ Άρης, μέσω γραπτής τοποθέτησης του υπεύθυνου επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη, σχετικά με όσα λέγονται για τη διαιτησία του Αναστάσιου Παπαπέτρου και της διαιτητικής του ομάδας μετά το χθεσινό (17/9) ντέρμπι στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Άρης, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη, αντέδρασε σε όσα λέγονται για τη διαιτησία του Αναστασίου Παπαπέτρου και της διαιτητικής του ομάδας, μετά το χθεσινό (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Στη γραπτή τοποθέτηση του τελευταίου σήμερα (18/9) δίνονται απαντήσεις από την πλευρά των “κίτρινων” σχετικά με το ζήτημα, σε αρκετά υψηλούς τόνους.

Συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του ο Παντελής Ζουμπούλης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ξεκαθαρίσει ότι φέτος δεν προτίθεται να εμπλακεί στο επικοινωνιακό σόου που στήνεται κάθε Κυριακή με ανακοινώσεις γύρω από τη διαιτησία. Στο οποίο σόου, ούτε οι… πρώην διαιτητές και σήμερα… καθηγητές, δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την ίδια φάση!!!

Επειδή, όμως, κάποιοι προσπαθούν συστηματικά από χθες βράδυ να κάνουν το… άσπρο… μαύρο, μη νομίζουν ότι μασάμε όλοι το σανό που μας σερβίρουν.

Για ποια κόκκινη στον Ντουκουρέ μιλάνε; Το ξεκάθαρο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ του Οζντόεφ που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ δεν το βλέπουν;

Για όλα φυσικά, υπάρχει εξήγηση. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Προφανώς και θέλουν Αλβανούς στο var και Ούγγρους διαιτητές τύπου Μπόγκναρ ή Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν, που πέρσι δεν είδε το πέναλτι και την αποβολή του Κουλιεράκη στον Ματέο… Για να μην ξεχνιόμαστε…

Τέλος πάντων, δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε και ήταν ο στόχος μας, πήραμε έναν βαθμό με τόσα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και πάμε παρακάτω.

Μακάρι πάντως σε όλα τα ντέρμπι η διαιτησία να είναι σαν τη χθεσινή… Με ανθρώπινα τα όποια λάθη και όχι εκ του πονηρού.

Παντελής Ζουμπούλης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας