Δεληζήσης: “Ένα λεπτό στο “Βικελίδης” αρκεί, έτσι πρέπει να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι!” (vid)

Ο Γιώργος Δεληζήσης, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (15/9) αποκλειστικά στη NOVA για το ερχόμενο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά και την ειδική προετοιμασία των "κίτρινων" για το κλάσικο

Ο Γιώργος Δεληζήσης είναι και πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από χθες (14/9) με την κίτρινη φανέλα. Νιώθει ευτυχισμένος γι’ αυτό και δεν το κρύβει. Στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (15/9) αποκλειστικά στη NOVA, εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/9), φώτισε τα συναισθήματά του με τα πιο έντονα χρώματα! Σχολίασε τι σημαίνει για τον ίδιο η επιστροφή του, αλλά και πώς πρέπει να προετοιμαστεί η ομάδα του για την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους”, πρώτο ματς που βρίσκει μπροστά του.

Αρχικά, για την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είπε χαρακτηριστικά: “Μετά από ένα χρόνο, μου ήρθε ξανά το χαμόγελο! Γύρισα στο γήπεδο που αγαπάω, που έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια σε ένα γεμάτος “Βικελίδης”, μπροστά σε έναν κόσμο που με αγαπάει και τον αγαπάω! Νιώθω τεράστια χαρά κι ευγνωμοσύνη, που επέστρεψα στην οικογένεια του Άρη”.

Σχολιάζοντας τον ρόλο του στην ομάδα, ήταν ειλικρινής: “Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Εγώ δεν ήρθα φέτος για να κάνω τριάντα παιχνίδια. Αν ήθελα να κάνω τριάντα παιχνίδια, θα καθόμουν αλλού. Ένα λεπτό στο “Βικελίδης” εμένα μου φτάνει! Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτε… Όσον αφορά για τον ρόλο μου, γνωρίζω τα αποδυτήρια του Άρη καλύτερα από όλους, γνωρίζω το dna του Αρειανού, ξέρω πολύ καλά πώς να μιλήσω στους συμπαίκτες μου κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω αγωνιστικά, θα το κάνω αγωνιζόμενος από ένα λεπτό, όσο χρειαστεί”.

Είπε για το κλίμα που βρήκε στα αποδυτήρια του Άρη: “Βρήκα εξαιρετικό κλίμα! Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεται είναι θετικά αποτελέσματα”.

Σε ό,τι αφορά στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: “Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το ντέρμπι που έρχεται. Ένα παιχνίδι, που οι οπαδοί μας το θέλουν πάρα πολύ. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να μιλήσεις στους παίκτες με ιδιαίτερα λόγια γι’ αυτό! Λόγια που θα αγγίξουν στην καρδιά τον κάθε παίκτη, ώστε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό”.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι ήδη έκανε φροντιστήριο στους συμπαίκτες του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως, δεν θέλησε να αποκαλύψει τι ακριβώς τους είπε: “Τους μίλησα, αλλά δεν θέλω να πω τι τους είπα”.

Επί των αγωνιστικών, σχολίασε για την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους”: “Δύσκολη έδρα είναι η Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Η δική μας ομάδα δεν έχει καλό ξεκίνημα, όμως, είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να το κερδίσουμε ή να μην χάσουμε! Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα φανεί συμπαγής. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τον Άρη και ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί”.

Έστειλε, δε, το μήνυμά του στους φίλους του Άρη, τονίζοντας: “Καταλαβαίνω την πίκρα που έχει ο κόσμος, γιατί δεν έχει ξεκινήσει καλά η ομάδα. Οι φίλοι του Άρη, όμως, είναι πάντα κοντά, γιατί είναι κάτι μοναδικό να αγαπάς αυτή την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.