Άρης: “Φέτφα”, Πάλμα και στη μέση… Μάντζιος (vds)

Η σύμπτωση που θέλει τον Ακη Μάντζιο να μη συναντά δύο από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Άρη της τελευταίας τριετίας

Στην επιστροφή του στον Άρη, ο Ακης Μάντζιος βρήκε τέσσερις παίκτες με τους οποίους συνυπήρξε στην προηγούμενη του θητεία.

Περισσότερο η συνεργασία αφορά στους τρεις (Κουέστα, Φαμπιάνο και Μπράμπετς) και -πολύ- πιο λίγο στον Ντουκουρέ με τον οποίον δεν πρόλαβε να συνεργαστεί πολύ. 

Με τους υπόλοιπους παίκτες θα συνεργαστεί τώρα για πρώτη φορά σε έναν Άρη που έκανε -και συνεχίζει- αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του.

Ενας από τους παίκτες που αποχώρησαν με την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου είναι και ο Λουίς Πάλμα που συνεχίζει στη Σέλτικ.

Ο Μάντζιος δεν θα συναντήσει έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Αρη όλο αυτό το διάστημα και εδώ έρχεται μια σύμπτωση που έχει να κάνει και με μια άλλη περίπτωση παίκτη από την προηγούμενή του θητεία στον Άρη. 

Τώρα είναι ο Λουίς Πάλμα, τότε ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Οταν ο Μάντζιος είχε αναλάβει τον Αρη, τον Σεπτέμβριο του 2020, έκανε ντεμπούτο στις 27 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2.

Σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει για τον Αρη ο Φετφατζίδης και εκείνο ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με τον Άρη καθώς μετά ακολούθησε η μετεγγραφή του στην Αλ Κορ (επίσης αρκετά χρήματα και τότε για τον Άρη από την πώληση) ενός παίκτη που έκανε επίσης σπουδαία παιχνίδια με τον Αρη. 

Ο Φετφατζίδης έκανε 56 παιχνίδια με τον Άρη, ο Πάλμα έκανε 51. Ακόμη κι εκεί, κοντά…

Ο Πάλμα πάντως σκόραρε περισσότερο με 17 γκολ έναντι 7 του Φετφατζίδη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.