Ποντένσε “mania”: Οι 5 κορυφαίες στιγμές! (video)

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος ξεχωρίζει 5 κορυφαίες στιγμές του "ερυθρόλευκου" Ποντένσε. Αλλάξτε τη σειρά ή προσθέστε δικές σας!

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιφύλασσαν για ακόμα ένα καλοκαίρι την τελευταία λέξη της μεταγραφικής κουβέντας στην Ελλάδα. Όπως την περασμένη σεζόν με Χάμες και Μαρσέλο, έτσι και φέτος με τον Ποντένσε, το όνομα του Ολυμπιακού ταξιδεύει εκτός συνόρων για καλό λόγο! Ο Ντανιέλ Ποντένσε στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό είχε 13 γκολ και 14 ασίστ σε 68 ματς με τους Πειραιώτες. Το δέσιμο του με τον σύλλογο είναι πρωτοφανές και είναι γνωστό πως πάντοτε κρατούσε ισχυρές γέφυρες με τον οργανισμό των “ερυθρόλευκων”.

Αυτές οι γέφυρες αφορούσαν από ισχυρά μέλη της διοίκησης, μέχρι ανθρώπους της “καθημερινότητας” του Ολυμπιακού και φυσικά πρώην συμπαίκτες. Ο 27χρονος Πορτογάλος αρκετές φορές ανέβαζε stories στο instagram, κατά τη διάρκεια αγώνων του Ολυμπιακού, φανερώνοντας πως δεν ξεχνάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώην ομάδας του. Το αποκορύφωμα της συναισθηματικής σύνδεσης των δύο πλευρών ήταν η εμφανής συγκίνηση του Ποντένσε, όταν συνάντησε σαν αντίπαλος πια τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα της Γουλβς, στο Europa Laegue της σεζόν 2019-2020.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αναμένεται να μπει άμεσα στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας, κάνοντας μίνι προετοιμασία, κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων. Στόχος είναι η συμμετοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League στην “OPAP Arena”. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ανυπομονούν να ζήσουν νέες σπουδαίες στιγμές με τον “Superman”. Μέχρι τότε αναπολούν τις παλαιότερες!

Κάποιες απ’ αυτές τις στιγμές ξεχώρισαν και τις χωρέσαμε σ’ ένα video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.