Άρης: Η ώρα της επιστροφής του Μανού Γκαρθία πλησιάζει

Η εκ νέου προσθήκη του Μανού Γκαρθία στο εν ενεργεία έμψυχο δυναμικό του Άρη αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημιουργική ικανότητα της ομάδας - Ποιο το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ισπανού στην αγωνιστική δράση

Κοντεύει η χρονική στιγμή της επιστροφής του Μανού Γκαρθία πρώτα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του Άρη και στη συνέχεια των αγώνων της ομάδας. Μια σπουδαία εκ νέου προσθήκη στο εν ενεργεία έμψυχο δυναμικό των “κίτρινων” θα είναι αυτή του 25χρονου Ισπανού μέσου. Ουσιαστικά, μια καινούργια μεταγραφή ενός σημαντικού παίκτη!

Ο Μανού Γκαρθία, θυμίζουμε, τραυματίστηκε ένα τέταρτο πριν το τέλος της αναμέτρησης Άρης-Ολυμπιακός για το Κύπελλο, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 25 του περασμένου Ιανουαρίου. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξιό γόνατο και έκτοτε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. Μετέβη στην Ισπανία, όπου έκανε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς και στη συνέχεια ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Γκαρθία αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία ενημέρωση από πλευράς του παίκτη λέει ότι έρχεται από την πατρίδα του για να ξεκινήσει να μπαίνει σταδιακά σε ρυθμό προπονήσεων, ώσπου να φτάσει στο σημείο να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Δίχως να είναι κάτι βέβαιο αυτή τη στιγμή, λογικά ο Γκαρθία θα είναι διαθέσιμος στους αγώνες που θα αρχίσουν μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από 2 έως 21 Οκτωβρίου. Είναι ένα διάστημα ικανό να πιάσει πλήρως ρυθμό ο Ισπανός, ώστε να είναι έτοιμος στην επανέναρξη, για την 8η αγωνιστική πλέον του πρωταθλήματος. Αυτό λέει το χρονοδιάγραμμα επανόδου του Γκαρθία, χωρίς κάποιος να αποκλείσει διαφοροποιήσεις, μιας και η κατάσταση του παίκτη είναι δυναμική και εξελίσσεται.

Φυσικά, η επιστροφή του Ισπανού στην αγωνιστική δράση θα σημάνει και εξέλιξη στο παιχνίδι του Άρη. Ο Γκαρθία έχει αποδεδειγμένα σημαντική δημιουργική ικανότητα, που λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα. Επιπλέον, μιλάει την ίδια γλώσσα, κυριολεκτικά, κι έχει ίδια ποδοσφαιρική παιδεία με τον βασικό κεντρικό επιθετικό, τον Λορέν Μορόν, στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τους ίδιους, αλλά και το σύνολο.

Και ο ίδιος, βεβαίως, έχει τον τρόπο να σκοράρει, πέρα από το να μοιράζει ασίστ, όπως δείχνουν και τα νούμερα στα 21 παιχνίδια που πρόλαβε κι έπαιξε με τον Άρη στην πρώτη χρονιά, αυτή της προσαρμογής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: έβαλε 4 γκολ, εκ των οποίων τα 3 κόντρα στον Βόλο, χατ τρικ δηλαδή, και είχε 2 τελικές πάσες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.