Ολυμπιακός: «Μεγάλη ευκαιρία για τον Ποντένσε»

Τι είπε ο αθλητικός διευθυντής της Γουλβς για την επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «λύκους» έως το 2025, με οψιόν για άλλη μία σεζόν, πριν παραχωρηθεί ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ματ Χομπς, μιλώντας σχετικά στο επίσημο site της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, τόνισε:

«Δεν είναι μυστικό πως ο Ντάνιελ εξέταζε νέες εναλλακτικές αυτό το καλοκαίρι όμως δεν είχε έρθει κάτι που να ταιριάζει σε εμάς και τον ίδιο. Όμως βρέθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που έπαιζε και να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ήταν τρομερή ευκαιρία και για να την επιτρέψουμε να συμβεί έπρεπε να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Υπάρχει ακόμα πιθανότητα ο Ντάνιελ να γυρίσει και να ξαναπαίξει στη Γουλβς. Ήταν όμως η σωστή στιγμή να τον αφήσουμε να φύγει και να παίξει αλλού φέτος. Μπορεί είτε να γυρίσει πίσω στο τέλος της σεζόν ή να διαπραγματευτούμε το καλοκαίρι ξανά, για έναν παίκτη που πλέον θα έχει συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Σεβάστηκε την ομάδα, δεν πίεσε και ήταν χαρούμενος να προστατέψει την ομάδα. Θα είμαστε σε επαφή μέσα στη σεζόν και θέλουμε να πάει καλά, ώστε μετά είτε να γυρίσει και να παίξει σε εμάς όντας σε καλή φόρμα είτε να μεγιστοποιήσει την αξία του.

Αυτή η εξέλιξη ήταν πιθανή από τον Γενάρη, όταν ο Χουλέν Λοπετέγκι ήταν εδώ. Υπήρχε η προοπτική να έφευγε το καλοκαίρι, όμως δεν θα πήγαινε οπουδήποτε. Είχε προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά δεν ήθελε να πάει. Αυτή η ευκαιρία ήταν ελκυστική λόγω της ευρωπαϊκής προοπτικής. Ήταν κάτι καλό για όλες τις πλευρές. Ο Ολυμπιακός παίρνει έναν καλό παίκτη με δανεισμό και εμείς προφυλάσσουμε την ομάδα με την έννοια πως δεν θα έχουμε το κόστος του για φέτος. Ήταν μία συμφέρουσα λύση για όλες τις πλευρές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.