Καρυπίδης: “Αυτή είναι η επόμενη μέρα για τον Άρη”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις σήμερα (4/9) έκανε έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του στον Άρη και οριοθέτησε την από εδώ και πέρα πορεία του συλλόγου

Απαντήσεις σε θέματα για τα οποία δέχτηκε κριτική από τους φίλους της ομάδας, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της από τα πλέι οφ του Europa Conference League και το κακό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έδωσε σήμερα (4/9) ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, που παραχώρησε στο σταθμό Yellow Radio 101,7.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε τόσο επί αγωνιστικών θεμάτων (αγορές και πωλήσεις παικτών, μεταγραφές που έγιναν ή δεν έγιναν, επιλογές για την τεχνική ηγεσία, τη λειτουργία των ακαδημιών κ.ά.), όσο και επί διοικητικών θεμάτων, όπως για παράδειγμα, αν ο ίδιος μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ, αν όντως υπάρχουν υποψήφιοι επενδυτές για την “κίτρινη” ΠΑΕ, “συμπαίκτες” για τη διοίκηση και άλλα σχετικά. Μίλησε ακόμη και για την επόμενη μέρα της ομάδας και τους στόχους που υπάρχουν.

Για το μέλλον της ομάδας μετά από οκτώ χρόνια που είναι στο “τιμόνι” της, είπε:

“Κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για τον Αρη, ώστε να εξελίσσεται συνέχεια. Γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να μεγαλώσει. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να είναι ψύχραιμος. Θέλει υπομονή. Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε. Παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ντιναμό, δεν είχαμε και τύχη… Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Εγώ δέχομαι την κριτική

Το να μειώνουμε την προσπάθεια, να ξεχνάμε τι έχει γίνει… Δεν θέλω να σας πω τί μηνύματα δέχομαι. Να πεθάνω, να βγάλω καρκίνο εγώ και η οικογένειά μου. Με αφήνουν έκπληκτο… Κάθε μέρα μιλούν για επενδυτές. Οκ, να φύγει ο Καρυπίδης. Ποιός θα έρθει όμως; Υπάρχει κάποιος που ήρθε και δεν δέχθηκα να συζητήσω; Η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή και όποιος θέλει μπορεί να κάνει την πρότασή του”.

Για τους διαδοχικούς αποκλεισμούς του Άρη στην Ευρώπη:

“Φταίω εγώ που πέσαμε πάνω στη Ντιναμό;. Οταν αποκλειστήκαμε από την Κόλος πχ, ήμασταν απαράδεκτοι. Η Ντιναμό έχει μπάτζετ 74 εκατ. Παρόλα αυτά ήμασταν πολύ καλύτεροι και έπρεπε να περάσουμε. 3-0 έπρεπε να κερδίσουμε στο πρώτο. Ημασταν και άτυχοι όμως. Τί παραπάνω μπορούσαμε να κάνουμε; Λένε για τον προγραμματισμό επίσης. Οι τραυματισμοί είναι προγραμματισμός; Χτύπησε ο Μπράμπετς, ο Κουέστα, έχουμε τραυματία και τον Μανού. Ηρθαν 12 παίκτες που έβγαλαν την προετοιμασία, οι οποίοι είχαν συμβόλαια. Δεν ήρθα από τα πανέρια. Έχουν εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα.

Αντικαταστήσαμε πχ τον Εμπακατά με τον Μοντόγια. Κάποιοι παίκτες που είχαμε ήταν καλοί αλλά έβγαλαν άσχημο χαρακτήρα. Θέλουμε να έχουμε καλά αποδυτήρια. Δεν μπορώ να είμαι ψυχολόγος βέβαια και να προβλέψω τον χαρακτήρα κάποιου. Ηταν απαίτηση του κόσμου ο τεχνικός διευθυντής. Τον φέραμε. Είχε εμπειρία από Γερμανία. Προσπάθησε… Δεν θέλω να του ρίξω την ευθύνη. Εγώ φταίω, ακόμα και για τη δική του επιλογή να μη φύγει η ομάδα προετοιμασία και να πάει στη Βουλγαρία που ήμουν αντίθετος. Εγώ ήθελα η ομάδα να πάει προετοιμασία. Τους άφησα όμως και αποφάσισα να μην επέμβω. Αποδείχθηκε λάθος, όμως εγώ και φταίω και για αυτό. Κάναμε ό,τι μπορούμε για να είναι η ομάδα έτοιμη”.

-Για τον τραυματισμό του Μπράμπετς και την έλλειψη παικτών στα στόπερ:

“Ψάχναμε αλλά δεν βρίσκαμε αυτό που θέλαμε. Δεν θέλαμε να πάρουμε έναν παίκτη που δεν μας κάνει και να ζημιώσουμε την ομάδα με 400-500 χιλιάρικα, σε μία τόσο νευραλγική θέση. Το είχε αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής. Δεν προχώρησαν κάποιες συζητήσεις και μετά ήρθε ο τραυματισμός του Μπράμπετς”.

-Για τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα:

“Έχει τελειώσει η συνεργασία μας. Δεν νομίζω να επιστρέψει. Θα γίνει συζήτηση με τον καινούργιο προπονητή για το αν θα φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή ή αν θα συνεχίσουμε έτσι. O τεχνικός διευθυντής είναι για να αγοράζει και να πουλάει. Οι φετινές πωλήσεις έγιναν από μένα δυστυχώς. Και ο Αρης έχει μάθει τόσο να αγοράζει όσο και να πουλάει. Πριν από μένα η μεγαλύτερη πώληση του ΑΡΗ ήταν ο Αβραάμ (σ.σ. Παπαδόπουλος)”.

Για τις δικές του δυνατότητες και τις φήμες περί επενδυτών:

“Το ταβάνι του Καρυπίδη θα το δείτε. Κουράστηκα να ακούω για επενδυτές και το ταβάνι μου. Δεν είμαι εφοπλιστής. Το ταβάνι μου όμως θα το δείτε σύντομα. Κάνω τα πάντα ώστε ο ΑΡΗΣ να εξελιχθεί. Και θα εξελιχθεί. Γίνονται συζητήσεις. Πολλά από αυτά που ακούγονται κάνουν κακό. Διώχνετε τους επενδυτές. Έτσι διώξατε και τον Κοντομηνά. Μετά ήρθε ο Ζαχουδάνης… Η δύναμη του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του αλλά πρέπει να βοηθήσει την ομάδα. Οκ, ξεκινήσαμε με δύο ήττες. Στο Ηράκλειο ήμασταν καλοί, στη Λαμία απαράδεκτοι. Αλλά δεν θα τα μηδενίζουμε όλα. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Και η ήττα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχασε, η ΑΕΚ κέρδισε στο τέλος. Τί να πει ο Ολυμπιακός που βγήκε 3ος με 60 εκατ. ευρώ μπάτζετ;

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ομάδες της Αθήνας βάζουν πολλά εκατομμύρια, έχοντας και πολλά έσοδα. Εμείς έχουμε τηλεοπτικά 3,5 εκατ. και αυτές 13,5. Ο ΠΑΟΚ έχει 13 χιλιάδες διαρκείας και εμείς 3 χιλιάδες”.

Για την παρουσία επενδυτών στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

“΄Ηταν στο γήπεδο. Γίνονται κουβέντες. Θα ενημερωθείτε και τους δείτε όταν έρθει η ώρα. Κανονικοί επενδυτές, όχι με σαγιονάρες. Μόλις υπάρχει κάτι τελειωμένο και έτοιμο, θα ενημερωθείτε. Κάνουμε τα πάντα ώστε ο Αρης να αλλάξει επίπεδο και να ανταγωνιστούν τις ομάδες της Αθήνας. Συζητάμε για να μπούμε μαζί στην ομάδα. Είναι πολύ ισχυροί άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος έχει την οικονομική επιφάνεια και τη δυνατότητα να εξελίξει τον Αρη, ας έρθει. Οχι σαν αυτούς που μπήκαν πριν από μένα για να βγάζουν λεφτά και όχι για να βάζουν. Εμείς δείξαμε τί μπορούμε. Πέντε χρόνια στην Ευρώπη, υγεία στο σωματείο και κάθε χρόνο καλύτεροι.

Είδατε πώς αποκλειστήκαμε με τη Μόλντε πχ. Φέτος το ίδιο. Είμαστε τυχεροί; Τί να αλλάξουμε δηλαδή; Τί παραπάνω μπορούμε να κάνουμε;”

Για την επιλογή του Τόλη Τερζή:

“Ο Τερζής στα δύσκολα έδειξε ότι μπορεί να πάει καλά την ομάδα. Και το έκανε. Επιλέξαμε με τον Παλίκουτσα να κρατήσουμε τον Τόλη και να βγάλουμε έναν προπονητή. Φέραμε τον Μπούργος ή τον Πάρντιου… Τί έκαναν; Ποιά η διαφορά με εξαίρεση τα 70 χιλιάρικα που έπαιρναν; Η καλύτερη χρονιά μας ήταν με τον Μάντζιο και μας ζάλισαν να φύγει. Μετά τον έψαχναν… Ο Τόλης δεν ήταν τυχερός. Μπορεί να έκανε και αυτός τα λάθη του. Εγώ όμως ήθελα να πάει άσχημα η ομάδα; Ή θα μας έκανε διαφορά ο μισθός του Μάντζιου με αυτόν του Τερζή; Οταν κερδίσαμε τη Ντιναμό, λέγαμε για ομαδάρα και όλα καλά. Μία εβδομάδα μετά καταστροφή και όλοι άχρηστοι”.

Για τα δικά του λάθη:

“Κάνε με μάντη να σε κάνω πλούσιο. Εγώ και ο Παλίκουτσα βάλαμε τον Τερζή. Δικό μου λάθος. Δικό μου και ο Παλίκουτσα. Εγώ είμαι στο τιμόνι και παίρνω την ευθύνη. Εγώ θέλω να πάει καλά ο Αρης και κάνω ό,τι μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για την τελευταία ΓΣ του Ερασιτέχνη και την αναφορά στις διακανονισμένα χρήματα που οφείλονται από την ΠΑΕ:

“Έγινε μία παρερμηνεία. Αυτά δεν είναι χρέη… Άλλο τα χρήματα από αγορές παικτών… Η ΠΑΕ είναι οικονομικά στα καλύτερά της”.

Για τους στόχους της ομάδας:

“Κάνουμε πρωταθλητισμό. Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Δεν γίνεται όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαστε υπερομάδα και οι άλλοι τίποτα. Οταν είχα πει για πρωταθλητισμό, τρελάθηκαν. Τί να έλεγα; Ότι πάμε για 5άδα; Σε λίγο θα μας πείτε να βάλουμε και μπόνους παραμονής. Ναι, μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Θέλει υπομονή. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να φέρουμε τέσσερις παίκτες, άλλοι με αγορά, άλλοι δανεικοί”.

Για τις προσδοκίες του κόσμου και την κριτική που του ασκείται:

“Εννοείται ότι ο Αρης θα επανέλθει. Κάθε μέρα δουλεύω πέντε ώρες για τον Αρη. Θα πετύχουμε. Δεν λυγίζω. Θα αλλάξουμε επίπεδο. Εγώ άλλαξα τις προσδοκίες. Θέλει και τύχη. Έχουμε πληρώσει και 7-8 εκατ. ευρώ για την παλιά ΠΑΕ. Φανταστείτε αυτά να αξιοποιούνταν για την τωρινή ομάδα”.

Για τα θέματα των ζημιών στο γήπεδο:

“Είναι κλειστές οι εταιρίες. Από εβδομάδα θα έχουν αντικατασταθεί. Βάζω καρεκλάκια όμως και τα σπάνε. Σπάνε τζάμια, σπάνε τουαλέτες. Καταλαβαίνω τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω σπασμένα συνέχεια. Έκλεψαν από τις τουαλέτες τα πιγκάλ. Κάθε χρόνο βάζουμε πολλά λεφτά στις εγκαταστάσεις. Είναι προβληματικές, το ξέρουμε. Στο Ρύσιο με 1 εκατ. ευρώ γίνονται δύο καινούργια γήπεδα. Δεν είναι όμως τόσο τεράστιο ζήτημα δέκα καρεκλάκια. Καταλαβαίνω τον κόσμο και ζητάω συγνώμη. Είναι όμως αυτό θέμα στελέχωσης και οργάνωσης;”.

Για τις μεταγραφές των Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ:

“Είμαστε στο τελικό στάδιο. Ο Βέλεθ περιμένει να λύσει το συμβόλαιό του. Με τον Σουλεϊμάνοφ είμαστε σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων”.

Για τη διαιτησία:

“Φέτος η ΠΑΕ δεν θα βγάλει καμία ανακοίνωση. Ας αφήσουμε τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είμαι ευχαριστημένος, ειδικά από το χθεσινό ματς. Ο VARίστας κάτι ήθελε… Δεν θα ξαναμιλήσω όμως για τη διαιτησία ή την ΕΠΟ. Κάνουν τον αγώνα τους για να φτιάξουν το ποδόσφαιρο”.

Για τις ακαδημίες της ΠΑΕ:

“Δεν πιστεύω ότι η ΠΑΕ μπορεί να κερδίσει από τις ακαδημίες, να βγάλει παίκτες. Για αυτό πηγαίνουμε σε πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές. Το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που θα έρθει. Ο ΠΑΟΚ βγάζει παίκτες αλλά δείτε πόσα ξόδεψε. Εγώ κοιτάω ό,τι συμφέρει τον ΑΡΗ και όχι την τσέπη μου. Προτιμώ να ρίχνω λεφτά στο αγωνιστικό.

Επειδή ένας παίκτης ή δύο δεν βγήκαν, δεν είναι επιχείρημα. Εάν βγαίνει το 70% των μεταγραφών είμαστε πετυχημένοι, όπως και αν κάνουμε μία πώληση κάθε χρόνο. Πουλήσαμε τον Πάλμα, για τον οποίο κορόιδευαν. Το ίδιο θα γίνει με τον Σαμόρα και τον Σαβέριο”.

Για την πρόταση αγοράς του Πάλμα από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας:

“Υπήρχε όντως, πολύ πιο συμφέρουσα για την ΠΑΕ”.

Για το θέμα του γηπέδου:

“Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Θα στραφώ προς άλλη κατεύθυνση. Να δω πώς θα κάνουμε το γήπεδο με συμπαίκτες. Το προηγούμενο πλάνο εγκαταλείφθηκε. Κάθε φορά στη ΔΕΘ μας λένε ότι ο Αρης θα κάνει γήπεδο. Δεν λέω ότι μας κοροϊδεύουν… Εγώ όμως δεν το πιστεύω. Ή θα κάνουμε μία ανακατασκευή το ίδιο γήπεδο ή θα κάνουμε δικό μας μικρότερο, με δικά μας κεφάλαια”.

Για τον κ. Τριμμάτη:

“Δεν ήταν ποτέ αντιπρόεδρος. Δεν ξέρω πώς βγήκαν αυτά. Τί να πούμε τώρα… Δεν είχε λεφτά για το γήπεδο αλλά δεν θέλω να μιλάω και για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει στον Αρη”.

Για τις σχέσεις με τους προέδρους των άλλων ομάδων:

“Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινακή ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον ΑΡΗ και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του ΑΡΗ οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός”

Για την απουσία του Άρη από τη συνάντηση με τον Τσεφέριν:

“Δεν μας απάντησαν. Από πληροφορίες ξέρω ότι υπήρχε παρέμβαση από κάποιους… γνωστούς να μην είμαστε στη συνάντηση εμείς και ο κ. Μπαλτάκος”.

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τη σειρά των αγώνων:

“Δεν ζητήσαμε κλειδάριθμο. Έλειπα στο εξωτερικό εκείνη την περίοδο. Τί θα άλλαζε όμως;”

Για τις πωλήσεις παικτών όπως οι Τανούλης, Σγούρος κλπ:

“Δεν θέλετε να πουλάμε; Πώς θα ζει και θα μεγαλώνει ο σύλλογος εάν δεν πουλάει; Θα πουλήσω ό,τι μπορώ και όταν με συμφέρει. Μην ακούω τρέλες ότι δεν πουλήσαμε τον Μπράμπετς λόγω του κόσμου. Απλά δεν μπορούσα να τον αναπληρώσω. Η προσφορά του ΠΑΟ ήταν πολύ καλή. Μιλήσαμε όμως με τον παίκτη και διαπιστώσαμε ότι θα άφηνε ένα σημαντικό κενό”.

Για τον Μάνου Γκαρθία:

“Έρχεται την επόμενη εβδομάδα και μετά από δέκα μέρες θα μπει στις προπονήσεις”.

Για τις περιπτώσεις των Φαμπιάνο και Κουέστα:

“Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τα παιδιά, παρά τις φήμες ότι ο Φαμπιάνο είναι απλήρωτος. Στο Mega τα έλεγαν. Με τον Φαμπιάνο μιλήσαμε πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα, να τον ρωτήσω τί σκέφτεται. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε μαζί τους. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να συνεχίσουμε μαζί”.

Για την αποχώρηση του Μάντζιου το 2022:

“Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τον Μάντζιο. Δεν μου άρεσε όμως που σε κάθε στραβό αποτέλεσμα έβριζαν τον Άκη. Δεν μπορεί κανείς να του αφαιρέσει την 3η θέση και με ένα μικρό μπάτζετ. Οχι αυτό που έχει σήμερα. Τώρα διαθέτει καλύτερους παίκτες. Απλά ο Άκης είχε την ατυχία και με το -6 στην πλάτη. Κάθε αγωνιστική ήταν τελικός. Με το που έφυγε πήραμε τους βαθμούς πίσω. Αν τους είχαμε, δεν θα είχε φύγει”.

Για την επιστροφή του Βέλεθ:

“Κακές στιγμές υπάρχουν παντού… Έφυγε από την ομάδα και έκανε προσφυγή για αστεία νούμερα, πάνω στην ένταση και στα νεύρα του. Ζήτησε συγνώμη. Δεν είναι κακός παίκτης. Εγώ το συμφέρον της ομάδας κοιτάω. Καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας. Προχωράμε. Οι παίκτες είναι παιδιά. Κατάλαβε το λάθος του”.

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ κάθε χρόνο:

“Πέρυσι δεν μας βγήκαν κάποιοι παίκτες. Άλλοι πουλήθηκαν. Κρατήσαμε κορμό. Οταν όμως κάποιοι είναι 33 χρονών, να πάω να τους ανανεώσω; Δεν μπορώ να του δώσω 2-3 χρόνια συμβόλαιο σε αυτές τις ηλικίες. Κάποιοι πωλούνται, κάποιοι φεύγουν… Φέτος όμως κρατήσαμε αρκετούς. Του χρόνου με 3-4 προσθήκες η ομάδα θα είναι ακόμα πιο έτοιμη”.

-Για την επιλογή του Γκρέι:

“Πωλήθηκε ο Καμαρά και δεν είχαμε φορ πριν την Ευρώπη. Εάν έχεις τη δυνατότητα και το χρόνο να ψάξεις, κάνεις καλύτερες επιλογές. Φέτος ήρθε ο Μορόν με συμβόλαιο 2,1 εκατ. από τη Μπέτις. Αυτή την επιτυχία όμως δεν θα μας την πιστώσει κανείς. Και ο Μορόν θα πωληθεί. Κοιτάμε τέτοιες ευκαιρίες. Μακάρι να είχαμε εκατομμύρια. Μην μειώνουμε τους παίκτες που έρχονται φθηνά”.

Για το τι περιμένει από τον κόσμο της ομάδας:

“Περιμένω να στηρίζουν την ομάδα ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Δεν γίνεται να είμαστε μόνο για τα πανηγύρια και όταν κερδίζει η ομάδα. Έχουμε δύο παιχνίδια το μήνα στη Θεσσαλονίκη. Εσείς θέλετε να μην δίνουν 500 ευρώ το χρόνο για τον Αρη αλλά τον Καρυπίδη να τον βρίζουμε που δεν βάζει; Εγώ είμαι πιο άρρωστος από κάποιους Αρειανούς. Θέλω ο κόσμος να είναι ψύχραιμος και να μην μηδενίζει την προσπάθεια που γίνεται. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. Τους θέλουμε στο γήπεδο να φωνάζουν για την ομάδα, να την αγκαλιάσουν. Θα φέρει αποτέλεσμα”.

Για τις δικές του δυνατότητες και αν μπορεί το κάτι παραπάνω:

“Εάν μπορώ, το βλέπετε… Ο Αρης είχε τους τίτλους και σταμάτησαν να έρχονται; Τώρα θα πάμε για το κάτι παραπάνω. Οχι μόνος όμως αλλά με τον κόσμο. Να στηρίζει και όχι “Αρη παίξε τη μπάλα της ζωής σου στη στραβή”… Το εύκολο για μένα είναι ένα μικρό μπάτζετ. Εγώ, όμως, πάω στο δύσκολο”.

Για την συνεργασία με τον Παλίκουτσα και αν ήταν ικανοποιημένος:

“Όχι… Δεν ήμουν. Για την ώρα έχουμε έναν πολύ καλό γενικό αρχηγό. Στο κομμάτι του τεχνικού διευθυντή, θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το αν είχε στα χέρια του όλα αυτά τα χρόνια επίσημες προτάσεις για την ΠΑΕ:

“Οχι, καμία, τίποτα… Να μην παρασύρεται ο κόσμος από δημοσιογράφους που δεν θέλουν τον Καρυπίδη. Βγαίνουν σήμερα και δηλητηριάζουν τον κόσμο αυτοί που ήταν γραφεία Τύπου επί Κοντομηνά και τσέπωναν 1500 ευρώ τον μήνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.