Άρης: Με Πάρντο στην αποστολή, τέλος ο Γκρέι

Πρώτη αποστολή του Άρη, για τον αυριανό (3/9) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ρούμπεν Πάρντο παρόντα - Οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν επισήμως το "διαζύγιο" με τον Αντρέ Γκρέι

Με τον νεοαποκτηθέντα Ρούμπεν Πάρντο για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας και τον Άκη Μάντζιο να κάθεται ξανά στον πάγκο, ο Άρης θα υποδεχτεί αύριο (3/9) τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Βεβαίως, στόχος για τους “κίτρινους” είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2023-2024, μετά τις ήττες από τον ΟΦΗ και τη Λαμία που προηγήθηκαν.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επισήμως το “διαζύγιο” με τον Αντρέ Γκρέι. Με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό οι “κίτρινοι” είχαν συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, όμως, μετά από συνεννόηση μαζί του θα εισπράξει ως αποζημίωση τα χρήματα για το ένα από τα τρία έτη και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Μετά τη σημερινή (2/9) προπόνηση της ομάδας, οι “κίτρινοι” ενημέρωσαν σχετικά με αυτήν, καθώς και ποιοι είναι οι παίκτες της αποστολής, όπως αποφάσισε ο Μάντζιος:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Fattore, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες)”. 

Η ανακοίνωση για Γκρέι

Σε ό,τι αφορά στη διακοπή της συνεργασίας με τον Αντρέ Γκρέι, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Andre Gray. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.