Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0: Κάτι καλό “ψήνεται” στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Ατρόμητου στο "Γ. Καραϊσκάκης", σε μια γεμάτη βραδιά με πρωταγωνιστή τον Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νικηφόρο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη Super League, επικρατώντας 4-0 του Ατρόμητου για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης! Για τον εντυπωσιακό Ολυμπιακό σκόραραν οι Μασούρας (32′, 49′), Καμαρά (45′), Κίνι (77′). Δοκάρι είχε ο Μπιέλ στο 63′. Ντεμπούτο για τον Μπρίνιτς. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιντώντας στην εκπνοή.

Πως ξεκίνησαν

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω απ΄τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ήταν ο Ροντινέι και αριστερά ο Κίνι, ενώ στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Ντόη και Ρέτσος. Στη μεσαία γραμμή το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα έκανε ο Έσε, δίπλα στον Καμαρά, όπως και ο Σκάρπα σε επιτελικό ρόλο. Στις πτέρυγες ήταν βασικοί οι Φορτούνης και Μασούρας, ενώ στην κορυφή επιχείρησε ο Ελ Κααμπί.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με τον Τσιντώτα κάτω απ΄τα γκολποστ, στην αμυνα πήραν θέσεις οι Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης και Ντε Μποκ, αμυντικά χαφ ήταν οι Έρλινγκμαρκ και Έντερ, ενώ μεσοεπιθετικοί οι Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ και Βέργος.

Συνεχής πίεση ο Ολυμπιακός, πρώτη ευκαιρία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 13′. Ο Ρομπάιγ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα της μπάλας μετά το σουτ του Βέργου και σούταρε δυνατά αφύλαχτος μέσα απ΄την περιοχή και αριστερά, αλλά ο Πασχαλάκης τον σταμάτησε! Στο ημίωρο ο Ολυμπιακός απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά με καλή εκτέλεση φάουλ απ’ τον Σκάρπα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ’ την εστία του Τσιντώντα.

Γκολ με την υπογραφή Μασούρα

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μετά από ένα ημίωρο πίεσης. Στο 32΄μετά από φάση διαρκείας, ο Ελ Κααμπί μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε προς τον Κίνι ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση. Ο Τσιντώτας απέκρουσε προσωρινά και μετά από λάθη των αμυντικών του Ατρόμητου ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ επί του Ατρόμητου
Ο Μασούρας πανηγυρίζει με τον Ροντινέι! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ορθώς γκολ του Ελ Κααμπί, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης όταν ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Μασούρα, ο Έλληνας εξτρέμ ήταν σε θέση οφσάιντ

Ο Ελ Κααμπί διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ
Οι διαμαρτυρίες του Ελ Κααμπί που ήθελε συνέχεια στο σκοράρισμα ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πολύτιμο γκολ στην εκπνοή

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μασούρας δέχτηκε μακρινή μπαλιά απ΄τον Ρέτσο εντός περιοχής και πάσαρε έξυπνα για τον αφύλακτο Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσιντώντα από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση. Η μπάλα απ’ την απόκρουση του Έλληνα πορτιέρε έφτασε στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αφού κοντρόλαρε, σούταρε δυνατά για το 2-0!

Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το 2-0 του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου
Πρώτο γκολ της “δεύτερης” θητείας για τον Καμαρά! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε!

O Ολυμπιακός επέστρεψε με ιδανικό τρόπο στο χορτάρι του “Γ. Καραϊσκάκης”, καθώς έφτασε άμεσα σε γκολ. Ο Μασούρας κέρδισε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, πάσαρε για τον Ελ Κααμπί ο οποίος έχασε το κοντρόλ, αλλά μπέρδεψε ταυτόχρονα και τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Ο Μασούρας τρύπωσε στη φάση, πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Τσιντώτα για το 3-0. Στο 54′ ο VAR εξέτασε μία φάση για πέναλτι που ζήτησε ο Βέργος από τον Ρέτσο και αποφάσισε ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Στη μία ώρα παιχνιδιού ο Καρβάλιο και ο Μπιέλ πέρασαν στο ματς στις θέσεις Φορτούνη και Μασούρα, ενώ οι Αθανασίου και Ντιρκς αντί των Τσακμάκη και Γιουμπιτάνα.

Δοκάρι ξανά ο Μπιέλ!

Όπως με την Γκενκ στο Φάληρο, έτσι και με τον Ατρόμητο στην ίδια εστία, ο Πεπ Μπιέλ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 63′ ο Ροντινέι πήρε την μπάλα πίσω από τη σέντρα, προχώρησε για αρκετά μέτρα και τροφοδότησε τον Μπιέλ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Τσιντώτα, για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 66′ πέρασε στο ματς ο Αντζιέλσκι και αποχώρησε ο Βέργος. Στο 71′οι Αλεξανδρόπουλος και Ελ Αραμπί πήραν τις θέσεις των Καμαρά και Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός ρολάρει και σκοράρουν άπαντες!

Οι Πειραιώτεες δεν σταμάτησαν να ζητούν το γκολ, παρά το ασφαλές 3-0. Στο 77′ ο Αλεξανδρόπουλος σούταρε από μακριά με δύναμη, ο Τσιντώτας έδιωξε και ο Κίνι ήρθε με ωραίο αριστερό διαγώνιο σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Ο Ολυμπιακός έχασε την τελευταία σημαντική στιγμή στο ματς στο 90+1′. Ο Μπιέλ συνάντησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε από κοντά για να υποχρεώσει τον Τσιντώτα σε εντυπωσιακή απόκρουση! Λίγο αργότερα ο Έλληνας πορτιέρε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη μετά από κακή εκτίμηση και μπλοκάρισμα της μπάλας έξω από την περιοχή. Είχε δεχτεί άλλη μία κίτρινη στο 49′ για διαμαρτυρία. 

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στα playoff του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Τσουκαρίτσκι εκτός έδρας (31/08) και στη συνέχεια τη Λαμία για τη Super League (03/09), ενώ ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί απ’ την Κιφησιά (01/09).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.